Van Nistelrooij verwacht komst Ronaldo

Ruud van Nistelrooij verwacht dat Cristiano Ronaldo ooit naar Real Madrid zal komen. De Portugese aanvaller van Manchester United mocht afgelopen zomer niet vertrekken, tot groot ongenoegen van de international.

In 2006 liet United Van Nistelrooij nog vertrekken naar de Madrileense club, maar wisten Ronaldo in augustus wel te behouden. Real was vastbesloten de vleugelspeler te contracteren, maar de Engelsen wilden Ronaldo simpelweg niet verkopen. Aangezien de Portugees nog een contract heeft dat hem tot medio 2012 aan de Engelse club bindt, lijkt het onwaarschijnlijk dat United van standpunt zal veranderen.

Van Nistelrooij verwacht echter dat hij zijn ex-teamgenoot weer zal zien in Madrid. "Ronaldo zal ooit naar Real Madrid komen", zegt de oud-international van Oranje. "Dat kan de volgende zomer gebeuren, of de zomer erna." De spits is zelf vol vertrouwen over de kansen van De Koninklijke in de Champions League. "De Champions League winnen is mijn droom. En Real Madrid kan hem winnen, met al haar geweldige spelers."