Uitslagen Engeland speelronde 3

Dit weekend werd in de Premier League de derde speelronde afgewerkt. Chelsea, Liverpool en Manchester United lieten allen punten liggen. Arsenal en Manchester City wisten hiervan te profiteren en hebben zich inmiddels in de top vijf gemeld.

Liverpool morst eerste punten van het seizoen
Liverpool is er niet ingeslaagd om zondag van Aston Villa te winnen. De ploeg van trainer Rafael Benítez kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Hierdoor staan The Reds nog altijd op gelijke hoogte met koploper Chelsea, dat een beter doelsaldo heeft.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Liverpool een forse tik te verwerken. Fernando Torres werd na een half uur van het veld gehaald. De Spanjaard had namelijk last van zijn hamstring. Zijn vervanger, David Ngog, vulde het verlies snel op en kreeg zelfs een grote kans. Hij had zijn vizier echter niet op scherp staan. Bij Aston Villa ging het allemaal wat soepeler. De bal ging soepel rond, maar de motor haperde in de afronding. Hierdoor was er na negentig minuten niet gescoord.

Wigan Athletic verpulvert Hull City
Wigan Athletic heeft afgelopen zaterdag zijn eerste zege van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Steve Bruce won met 5-0 van promovendus Hull City. Amr Zaki was de grote man aan de zijde van de bezoekers en scoorde twee keer.

The Latics kwamen na vijf minuten spelen al op voorsprong door een eigen doelpunt van Samuel Ricketts. Zeven minuten later verdubbelde Antonio Valencia de voorsprong. Na de pauze zetten de bezoekers orde op zaken. Binnen vijf minuten stond Wigan Athletic op een comfortabele 4-0-voorsprong door doelpunten van Zaki en Emile Heskey. In de laatste tien minuten wist Zaki nogmaals te scoren.