Prijsvraag: Helder - Mart Smeets

Mart Smeets is een bekende naam in de sportwereld, eigenlijk kent iedereen hem. In zijn nieuwste boek Helder blikt Mart Smeets nu reeds terug op het voorbije sportjaar. In samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam zijn er bij FOK!sport drie exemplaren te winnen!

In Helder kijkt Mart Smeets terug op het sportjaar 2007. Een jaar vol hoogtepunten en dieptepunten, een jaar waarin afscheid werd genomen van grootheden en waarin verse talenten aan de deur klopten. In 2007 hing Michael Boogerd zijn fiets definitief aan de wilgen, beleefde Michaëlla Krajicek haar grote net-niet doorbraak, won Francisco Elson als eerste Nederlander een kampioensring in de befaamde Amerikaanse basketbalcompetitie NBA en vond voetbaltrainer José Mourinho zijn Waterloo in Londen.

Natuurlijk behandelt Mart Smeets zijn grote liefdes, wielrennen en basketbal, uitvoerig in Helder. Maar eigenlijk is het boek voor alle sportliefhebbers. Tennis, schaatsen, hockey en voetbal; alle sporten komen aan bod. Op de hem zo kenmerkende wijze vertelt Mart Smeets vlotte anekdotes en gaat hij in op de mens achter de sporter. Helder is dan ook het boek bij uitstek voor iedereen die aan de achterkant van de sportpagina niet genoeg heeft.

Wil jij kans maken op een exemplaar van Helder? Beantwoord dan voor woensdag 5 december de vraag hieronder. Onder de goede inzendingen worden drie exemplaren verloot. Je antwoord kun je mailen naar: sander.gerritsen@fok.nl. Een PM sturen mag natuurlijk ook. Denk erom dat je wel je username vermeldt! De uitslag wordt 5 december bekend gemaakt.

Welke sport beoefende Mart Smeets op professioneel niveau en haalde hiermee zelfs het nationale team?
A. Honkbal
B. Stijldansen
C. Basketbal
D. Curling


Submitter:  Bron: FOK!sport