Bayern al vroeg in vorm

Zoals het er nu uitziet zal Bayern München komend seizoen weer een gooi doen naar de Duitse titel. Het team van Ottmar Hitzfeld walste, met Mark van Bommel in de basis, over Werder Bremen heen het werd 1-4.

Franck Ribéry was de beste speler aan de kant van Bayern. De kersverse aankoop nam namelijk de 1-3 en de 1-4 voor zijn rekening. Ook de andere nieuwelingen Marcell Jansen, Zé Roberto, Hamit Altintop en Miroslav Klose begonnen in de basis.

Werder nam na negen minuten gespeeld te hebben de voorsprong door een doelpunt van Tim Borowski. Niet veel later was het Bayern wat orde op zaken wist te stellen. Bastian Schweinsteiger kopte op aangeven van Klose de gelijkmaker binnen en nog geen drie minuten later kegelde Altintop de bal met zijn linkervoet in de kruising. Ribéry wist met een geplaatst schot en een strafschop de eindstand op het scorebord te brengen.

In de halve finale van de Liga Pokal zal Bayern het woensdag opnemen tegen VfB Stuttgart. De andere halve finale gaat tussen Schalke 04 en 1. FC Nürnberg.