"Massa doet het beter dan Raikkonen"

Oud Formule 1-coureur Eddie Irvine, die van 1996 tot en met 1999 bij Scuderia Ferrari reed, vindt dat Felipe Massa het tot nog toe een stuk beter doet dan zijn teamgenoot Kimi Räikkönen.

"Ik vind dat Felipe het geweldig doet", vertelde Irvine tegenover Setanta Sports. "Hij stond misschien een beetje voor paal in Maleisië (toen hij door Fernando Alonso en Lewis Hamilton werd ingehaald bij de start, red.), maar hij zette Hamilton daarna wel goed onder druk. Het had er alle schijn van dat hij Lewis had kunnen inhalen. Nadat Massa een foutje had gemaakt en van de baan was gegaan, kwam Raikkonen achter Hamilton te liggen. Raikkonen kwam niet eens in de buurt van Hamilton."

"Felipe is echt verdraaid snel", vervolgde Irvine zijn verhaal. "In Maleisië had hij het misschien iets rustiger aan moeten doen, maar sindsdien levert hij echt fantastisch werk. Raikkonen is dit seizoen nog niet op volle snelheid gekomen. Massa was sneller dan hem tijdens de wintertests en de eerste vier races van het seizoen. Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is bij Kimi, maar hij moet snel orde op zaken stellen of stoppen met drinken. Zolang hij niet wint, zou hij ook niet mogen drinken."