Bobson verlengt niet bij Willem II

Kevin Bobson zal Willem II aan het einde van het komend seizoen gaan verlaten. De aanvaller is niet voornemens om zijn huidige contract bij de Tilburgers te verlengen. Dit meldt het Brabants Dagblad.

Marc van Hintum, zaakwaarnemer van Bobson, heeft inmiddels laten weten dat de speler graag in het buitenland wil gaan spelen. "Mijn cliënt gaat niet in op een eventuele aanbieding van Willem II, hij staat open voor een vertrek naar het buitenland. Hij vindt dat hij lang genoeg in Nederland is geweest en is toe aan iets anders."

Willem II kan nog geld aan Bobson verdienen, maar dan moet de speler deze zomer nog een nieuwe werkgever vinden. "Dat zou goed zijn voor Willem II en voor Bobson. Zo kan de club nog een vergoeding krijgen en kan mijn cliënt aan de slag in het buitenland", vervolgde Van Hintum.

Eerder werd ook al bekend dat Anouar Hadouir de Tilburgse formatie gaat verlaten. Enkele weken geleden staakte Willem II de onderhandelingen over een nieuw contract, aangezien de twee partijen niet tot een akkoord kwamen.