Albers krijgt nieuwe sponsor

Christijan Albers heeft een nieuwe sponsor aangetrokken. Vandaag is bekend gemaakt dat de David Hart Vastgoed Groep (DHVG) voor drie jaar de Midland-coureur zal steunen.

De rest van het seizoen zal het logo van de Rotterdamse vastgoedonderneming te zien zijn op de helm van Albers. Bovendien zal het de voorvleugel sieren van de Midland M16 waarmee de coureur uit Laren een demonstratie zal geven tijdens Bavaria City Racing.

"Ik ken David nu al een hele tijd en hij kan zelf ook een aardig potje sturen", aldus Albers. "Ik ben trots dat hij ervoor heeft gekozen om mij de komende jaren te steunen. Het is een indrukwekkend bedrijf met grote belangen in de Rotterdamse haven."

David Hart is vanzelfsprekend ook verheugd over de overeenkomst. "Hetgeen Christijan tot op heden bereikt heeft is geweldig en daarom heb ik besloten om hem te steunen op weg naar de top. Ik ben ervan overtuigd dat hij het talent en het karakter heeft om het te halen. Dat is ook de reden dat ik mijn bedrijf graag wil associëren met Christijan en zijn fans."