Chelsea onderuit tegen MLS All Stars

Chelsea heeft een oefenduel tegen de MLS All Stars met 1-0 verloren. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de zeventigste minuut gescoord door Dwayne De Rosario.

Chelsea, dat zeker niet aantrad met een B-Team, had het moeilijk tegen de selectie van spelers uit de Major League Soccer. Vooral in de eerste helft waren de Amerikanen beter. In de tweede helft was er sprake van een meer gelijkopgaande wedstrijd. Arjen Robben en Salomon Kalou speelden beide de hele tweede helft mee. Robben had kort voor tijd nog een goede kans op de gelijkmaker, maar hij kopte naast.

Joe Cole, die na de rust in het veld kwam, moest al na zeven minuten uitvallen met een knieblessure. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur is, nader onderzoek zal daar duidelijkheid over moeten brengen.