Prijswinnaars FOK!WK-pool bekend

Het heeft even geduurd, en daarvoor onze oprechte excuses, maar uiteindelijk is ie er dan eindelijk: De einduitslag van de FOK!WKpool.

De winnaar is geworden: Dr.Maitimo met 734 punten.

Hij of zij wint een Twister tweepersoonsdekbed. De set wordt compleet geleverd met 2 kussens, 2 hoezen en 2 dobbelstenen.

Als tweede, met 709 punten, is geeindigd, chrisz

Hij wint een originele "Playboy Strandhanddoek Tas", ideaal voor als je naar het strand gaat. Doe al je strand spullen in de "Playboy Strandhanddoek Tas" en eenmaal aangekomen op het strand, verandert je je "Playboy Strandhanddoek Tas" in een handomdraai in een mooi strandlaken! 100% katoen. Lengte 170 cm, doorsnede 80 cm.

Luutgaaert eindigt als derde met 693 punten. Normaal gesproken was er geen prijs voor hem, maar vanwege de vertraging, krijgt hij ook een prijs. Wat dat is, is een verrassing.

Prijswinnaars gefeliciteerd! Stuur jullie gegevens naar sport@fok.nl, dan zorgen wij er voor dat jullie de prijzen zo spoedig mogelijk krijgen.

De complete einduitslag kan je hier vinden.

De prijzen voor de 1e en 2e plaats van de WK-pool worden beschikbaar gesteld door X-Toys, dat sinds kort een speciale afdeling op de website heeft met allerlei artikelen van Playboy.