Willem II contracteert Imschoot

Willem II heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Kristof Imschoot. De Belg komt over van Lierse SK en tekent voor twee jaar bij de club uit Tilburg.

"Het is een leuke club, met ook zo'n familaal karakter als Lierse," zegt Imschoot op de site van Lierse SK. "Ik heb ook met Lokeren en Standard gesproken, maar die gesprekken bleven maar aanslepen, en mondden niet uit in een concrete overeenkomst. Willem II kwam eigenlijk pas zeer recent op de proppen, maar met hen kwam ik wel heel snel tot een akkoord. Ik heb bij Lierse mooie jaren beleefd, maar het werd tijd voor een andere uitdaging."

Imschoot begon zijn voetbalcarriére bij Beveren. Later stapte hij over naar zijn huidige werkgever waar hij na dit seizoen transfervrij mag vertrekken. Het is voor de middenvelder zijn eerste buitenlandse avontuur.

Bij Beveren kwam Imschoot 35 keer in actie en bij Lierse SK speelde hij tot nu toe 104 wedstrijden. In het lopende seizoen wist hij al drie maal te scoren. Bovendien kwam hij in het verleden ook uit voor Jong België. De middenvelder droeg vijf keer het shirt van De Rode Duivels.