Uitslagen Schotland speelronde 24

In de 24ste speelronde speelde Celtic gelijk tegen laagvlieger Dundee United. De ploeg uit Glasgow kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel.

Halverwege de tweede helft stond Celtic nog op een riante 3-1 voorsprong door doelpunten van Hartson, Zurawski en Petrov. Acht minuten voor tijd zorgde Lee Miller voor de aansluitingstreffer, waarna Fernandez met zijn tweede doelpunt van de middag de 3-3 aantekende.

Hearts profiteerde van het puntverlies van Celtic, en won overtuigend op eigen bodem met 4-1 van Hibernian. Naast Hearts liepen de Glasgow Rangers ook twee punten in. Tegen Inverness CT won de ploeg van Ronald Waterreus met 2-3. De Rangers lopen niet alleen twee punten in op Celtic, ook stijgt men naar de derde plek door het verlies van Hibernian.