Punten ronde 20

Dit weekend weer een volledige ronde van de FOK!voetbalmanager. De punten van de twee inhaalwedstrijden uit ronde 18 zijn nu ook helemaal ingevoerd. Hieronder de punten van ronde 20.

Weekwinnaar werd Wdeman met 66 punten. Een gedeelde tweede plaats was er voor Neoktheone en Schogs, beiden hadden ze 63 punten. Op een gedeelde vierde plaats maar liefst dre users, Boostersz, orchideusstuifmeelsnuiver en Supersteef hadden allemaal 62 punten.

In het algemeen klassement blijft BassieD nog steeds aan de leiding met 953 punten. -Schorpioen- is naar de tweede plaats gestegen en heeft nu 909 punten. DaB0b staat derde met 896 punten, twee punten voor DeVinger die vierde staat. Benniben19 sluit met 886 punten de top 5 af.

Bij de subleagues ging de weekwinst naar MHEKEBDETH met 54 punten. II Mondo pakte met 51 punten de tweede plaats en ouwe de derde met 50 punten.

In het algemeen klassement bij de subleagues gaat Tha League met 844 punten nog steeds aan de leiding. Scribbly staat tweede met 827 punten. Valkenoxkade heeft 817 punten en staat derde.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan worden gewisseld tot 27 januari 18:00 uur.