Sektioui teleurgesteld in AZ-supporters

Tijdens de UEFA Cup-wedstrijd tussen AZ en Middlesbrough is aanvaller Tarik Sektioui door de Alkmaarse supporters diverse malen uitgefloten.

In de eerste helft van die wedstrijd dacht Sektioui dat hij zijn ploeg nog op voorsprong had gezet. De arbiter oordeelde echter anders een keurde de goal (onterecht) af. De Marokkaan zou namelijk buitenspel hebben gestaan, wat volgens televisiebeelden niet zo was. "Kijk, dat mijn doelpunt wordt afgekeurd, dat is jammer. Er komen nog kansen genoeg om ons te plaatsen. Het publiek, dát was een echte schande. Onbegrijpelijk, dat gefluit.", zegt een teleurgestelde Sektioui in het Noord-Hollands Dagblad. "Ze snappen niet hoe voetbal gespeeld wordt. Dat ik na de actie de bal moet voorzetten, maar alleen blauwe shirts zie. Ik kan op die momenten geen kan op."

Ook teamgenoot Ron Vlaar werd getrakteert op een fluitconcert van de eigen aanhang. De jonge verdediger heeft namelijk aan gegeven graag naar Ajax te willen vertrekken. De supporters waarderen deze actie niet. Eerder namen de Amsterdammers Olaf Lindenbergh ook al van de Alkmaarse formatie over.