Uitslagen Schotland Speelronde 12

De nummer één en twee in de Schotse competitie, Heart of Midlothian en Celtic, hebben beiden woensdagavond geen fout gemaakt, ze wisten allebei hun competitiewedstrijd te winnen. Glasgow Rangers liet opnieuw dure punten liggen.

Hearts versloeg de nummer zes, Kilmarnock, met 1-0. Het enige doelpunt werd in de 35e minuut van de wedstrijd gescoord door Edgaras Jankauskas.

Celtic had het vrij eenvoudig tegen Motherwell, het werd 5-0. Stilian Petrov wist drie maal het net te vinden, de andere twee goals kwamen op naam van Shaun Maloney en Shunsuke Nakamura.

De Rangers kwamen tegen Livingston niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Na 55 minuten leidden de Rangers nog met 0-2 door goals van Barry Ferguson en Burke, maar Livingston kwam door twee treffers van Robert Snodgrass alsnog langzij.