Jordan-eigenaar ontkent geruchten

Alex Shnaider, met Midland eigenaar van Jordan, ontkent dat het team te koop staat. Volgens de geruchten zou Eddie Irvine het team willen kopen.

De afgelopen weken weet Eddie Irvine de geruchten goed bezig te houden. hij zou met enkele rijke investeerder Jordan weer willen overkopen van Midland. Volgens de geruchten zou hij dat kunnen doen voor de helft van het bedrag dat Midland voor het team heeft betaald, omdat de kosten Midland zouden zijn tegengevallen.

Eigenaar Alex Shnaider ontkent dat dat het geval is: "Het is niet waar, ik wil het team niet verkopen. Er staat ook niks te gebeuren, dus ik weet niet waar alle geruchten vandaan komen. Ik was gevraagd of ik theoretisch het team zou kunnen verkopem. Ik heb gezegd dat alles te koop is. We kopen bedrijven, verkopen bedrijven. We zijn een investeringsbedrijf, dus kunnen zaken worden verkocht als het geboden bedrag juist is."

Over de geruchten dat er geen geld meer in Jordan wordt gestoken, had hij ook wel een antwoord: "We willen dit jaar de kosten laag houden. We bereiden ons voor op volgend jaar en besteden geld daaraan. Ik zie voor dit jaar geen kansen om investeringen te laten leiden tot goede resultaten."

Ondertussen zou Bernie Ecclestone het wel leuk vinden als Eddie Irvine teambaas zou worden: "Ik vind het een leuk idee. Hij zal veel rumoer maken en het zal een hoop mensen schokken." Ook denkt de F1-baas wel te weten waarom Midland de Formule 1 instapte. "Omdat ze van feestjes houden.", vertelde Ecclestone met een grote glimlach.