AC Milan naast Juventus

In de Italiaanse Serie A is AC Milan in de 25e speelronde naast Juventus aan kop van de ranglijst gekomen.

Dankzij een treffer van Serginho won Milan de competitiewedstrijd van Cagliari, terwijl Juventus een dag eerder gelijkspeelde tegen Messina. De aanval van Udinese op de derde plaats in de stand sloeg Internazionale af, de confrontatie eindigde in 1-1, het zestiende gelijkspel van Inter dit seizoen.

Juventus kwam in de eerste helft van de wedstrijd tegen Messina goed weg nadat Riccardo Zampagna in duikvlucht een vrije trap tegen de paal kopte. In de tweede helft zag Zlatan Ibrahimovic zijn fraaie schot tegen de paal uiteenspatten.

Een dag later begon Milan aan de wedstrijd tegen Cagliari met de wetenschap dat winst de gedeelde kopositie zou opleveren. Maar die uitgangspositie kon het team van trainer Carlo Ancelotti niet tot grootste daden inspireren. Een kwartier voor tijd werd Milan-speler Giuseppe Pancaro na een tweede gele kaart ook nog van het veld gestuurd. In de blessuretijd van de wedstrijd zorgde Serginho er met een fraaie goal toch voor dat Milan in de stand van de Serie A naast Juventus kwam te staan.