Bucks vernederen Hawks

Ook zonder hun topscorer Michael Redd hebben de Milwaukee Bucks gewonnen. In eigen huis werden de Atlanta Hawks van de vloer geveegd, 113-83.

Michael Redd, die gemiddeld 22 punten per wedstrijd maakt, zat langs de kant met een verrekte vinger. Maar gelukkig voor de Bucks waren Desmond Mason en Mike James in vorm vannacht. Mason scoorde 23 punten en James had er 18 vanaf de bank. Onze landgenoot Dan Gadzuric speelde maar 14 minuten mee. Al vroeg in de wedstrijd had hij vier persoonlijke fouten te pakken, en hij kwam maar tot drie punten en vier rebounds.

De Atlanta Hawks hebben nooit een kans gehad om de wedstrijd te winnen. Na het eerste kwart hadden ze een achterstand van acht punten, en na de eerste helft waren de Bucks al uitgelopen naar een voorsprong van 23 punten, 58-35. Antione Walker werd topscorer bij de Hawks met 21 punten en tien rebounds. Rookie Josh Childress kwam tot 20 punten en tien rebounds.

Iverson in vorm voor Sixers
De Philadelphia 76ers hebben met 112-99 gewonnen van de Orlando Magic. Allen Iverson scoorde 60 punten, een persoonlijk record. De Sixers beslisten de wedstrijd al in de eerste helft. Na 24 minuten was de score 62-44 in het voordeel van Philadelphia. In de tweede helft kwam die voorsprong niet meer in gevaar.

Voor Orlando was Steve Francis goed voor 32 punten en 13 rebounds. Grant Hill kwam tot 16 punten.