Jordan ontvangt bedreigingen

Eddie Jordan heeft onthuld dat hij na het mislukken van de onderhandelingen met Jos bedreigd is door enkele fans.

Sommige fans van Jos lieten weten dat ze Eddie Jordan en zijn familie liever dood dan levend zagen. Ook is gezegd dat de coureurs die dit seizoen voor Jordan racen, Nick Heidfeld en Giorgio Pantano vaak moeten crashen. Van hun part mag Jordan failliet gaan.

"Ik was echt verbaasd over deze berichten. De inhoud hiervan was af en toe zeer schokkend te noemen. Aan het begin hoefde ik er niet veel aandacht aan te besteden, maar toen het moeilijk ging in de onderhandelingen met Jos kreeg ik steeds meer dit soort berichten. De inhoud werd ook steeds schokkender en vervelender. Nu voel ik de behoefte om dit bij het grote publiek kenbaar te maken."

"Het is echt te gek voor worden dat mensen dit soort dingen gaan doen als hun favoriete coureur geen contract af kan sluiten met een Formule 1-team. Ik heb dit in 30 jaar racerij nog nooit meegemaakt. Sinds ik Pantano bevestigde als tweede coureur van Jordan ontving ik steeds meer mailtjes met bedreigingen richting mijn familie en het team."

Eddie Jordan heeft ook nog eens benadrukt dat de salariseisen van Jos geen struikelblok was. "Ik wilde Jos echt graag inlijven als coureur van Jordan. Hij heeft veel ervaring en weet ook hoe hij een race uit moet rijden. Zij manager had wel te hoge eisen richting mij gesteld. Mede hierdoor heb ik gekozen voor Pantano. Ik hoop dat ik nu geen last meer heb van dit soort mailtjes. Het management van Jos heeft in ieder geval aangegeven niet blij te zijn met deze feiten. Ze zullen proberen de situatie te kalmeren."