Transfer Rink naar Vitesse in gevaar

Olympiakos Nicosia heeft de transfer van de Braziliaanse Duitser Paulo Rink naar Vitesse in gevaar gebracht door toch opeens vijf maanden achterstallig salaris te betalen.

Niet lang voor de club dit deed had het een fax ontvangen met het verzoek om te tekenen voor de definitieve vrijgave van de speler. Door deze actie hoopt de Cypriotische club alsnog geld te ontvangen voor de speler.

In december heeft Gordon Stipic, zaakwaarnemer van Rink, nog gesproken met de president van de club, deze had alle begrip en wist wat de consequenties waren. Hij vind het crimineel dat de club nu opeens toch betaald en de zaak opeens toedekt.

Stipic verwacht dat de FIFA Olympiakos Nicosia op de vingers zal tikken en dat de transfer alsnog zonder problemen zal verlopen, ook verwacht hij dat als Rink op Cyprus blijft dat hij dan iedere maand dezelfde problemen zal hebben rond het salaris.

Mocht de club in protest gaan bij de FIFA dan kan dat grote boetes opleveren, Stipic denkt niet dat de club dat risico zal lopen.