EJ: "Jos maakt een goede kans"

Eddie Jordan heeft laten weten dat Jos Verstappen een goeie kans maakt op een zitje in zijn team.

"Jos heeft veel ervaring en altijd nog talent, ik ben zeer over hem te spreken", zegt Eddie Jordan. Door de economische crisis heeft Jordan grote geldproblemen en het geld van Jos zijn sponsoren is dan ook meer dan welkom.

"Jos heeft erg veel ervaring en ik ben nog steeds overtuigd van zijn talent. Ik heb Jos en zijn management aangespoord om eens samen om de tafel te gaan zitten, aangezien ik grote interesse heb in Verstappen", zegt Eddie Jordan.

"Ik begrijp wel waarom het even geduurd heeft dat ze met mij willen praten, aangezien zij gehoopt hadden in zee te kunnen gaan met Jaguar. Nu dit geen mogelijkheid meer is, komen ze naar ons toe. Dat vind ik een begrijpelijke keuze, aangezien je altijd in de - sportief gezien - beste auto wil rijden", zegt teameigenaar Eddie Jordan.

Eddie Jordan gaf nog niet zo lang geleden aan dat hij heel graag Nick Heidfeld en Heinz-Harald Frentzen in zijn team wilde hebben, maar de laatste komt volgend jaar uit in de DTM. Het ziet er dus goed uit voor Verstappen om een stoeltje bij Jordan te bemachtigen. Na Jordan is Minardi nog de keuze voor de Nederlander. Maar Verstappen heeft al te kennen gegeven dat hij niet nog een jaar wil rijden bij Minardi en is het niet eens met de gang van zaken bij dat team.