Michael Mays treedt aan als vice-president Silicon Knights

Met twintig jaar ervaring in de financiële sector en een CV waar meerdere Amerikaanse en Canadese bedrijven op staan is Michael Mays geen lichtgewicht te noemen. Reden genoeg om hem bij Silicon Knights aan te nemen als vice-president om de groei van Silicon Knights zeker te stellen.

Mays zal intensief met president Denis Dyack samen gaan werken. Dyack omschrijft het inlijven van de nieuwe werknemer als een stap voorwaarts voor zijn bedrijf. Hij zal een uitstekende leider zijn dankzij z'n zakelijke vaardigheden. Daarnaast zal hij met de Canadese overheden samenwerken om de gamesindustrie in het Niagaragebied en Ontario te helpen ontwikkelen.

Michael's arrival at Silicon Knights marks a step forward in the development of our business. His keen business acumen and financial knowhow makes him the perfect leader for us and for working with the‭ ‬Ontario government to help build the video game industry presence in the Niagara Region and‭ ‬Ontario.

De eerste handeling die Mays in zijn functie als VP mocht uitvoeren was het ridderen van negen werknemers. Bij Silicon Knights worden werknemers die tien jaar in dienst zijn geridderd met echte zwaarden. Tien mensen gingen deze negen reeds voor.