Drie nieuwe Xbox Live Arcade-games

Microsoft heeft vandaag tegen hun eigen traditie in maar liefst drie nieuwe Xbox Live Arcade-games online gezet, te weten Pirates vs Ninjas Dodgeball, Shred Nebula en Gin Rummy.

Allereerst is daar Pirates vs Ninjas Dodgeball, een game met niet alleen piraten en ninjas maar ook robots en zombies, waarin met rode ballen op konten wordt gemikt. Verwacht een single-player campagne, offline- en online multiplayer. Een review zal binnen enkele dagen ook hier op FOK!games te zien zijn.

Als tweede is daar Shred Nebula, een game ontwikkeld door twee kersverse developers en wat Street Fighter-legendes. De game is een combinatie van top-down arcade-shooters en free-roaming ontdekking, waarbij je de controle neemt van het ruimteschip de R.I.P. Rocket. Co-op en Deathmatch zijn beiden speelbaar, maar uiteraard kun je ook in je eentje aan de slag in twee verschillende gamemodi.

Als laatste is daar Gin Rummy, de console-variant van de welbekende kaartgame. Speel onder andere de Hollywood Gin en Oklahoma Gin varianten in verschillende decks met de mogelijkheid van vier-speler videochat.

Pirates vs Ninjas Dodgeball en Shred Nebula zijn beiden voor 800 Microsoft Punten te downloaden, Gin Rummy kost 400 punten.


Pirates vs Ninjas Dodgeball