Meer details van Rainbow Six Vegas 2

Er zijn meer details bekend geworden van Rainbow Six Vegas 2. In de Maart editie van het blad Gamepro zullen veel details staan, waaronder 11 nieuwe wapens. Op die info moeten we nog even wachten maar Gamepro heeft al wat andere details vrij gegeven.

Vegas 2 zal verschillende nieuwe gameplay elementen bevatten. Zo zal er een sprint knop geïntroduceerd worden wat de game een snellere gameplay zal geven. Aan de cover is ook flink gesleuteld. Zo zal je cover langzaam kapot geschoten kunnen worden en zullen verschillende wapens door muren en deuren kunnen schieten.

Ook het levelen van je karakter zal anders gaan. Voor de multiplayer en singleplayer zal je hetzelfde karakter gebruiken. Het unlocken van wapens zal niet rechtlijnig verlopen. Voor het gebruik van verschillende tactieken kan je bepalen welke wapens je unlocked. Hou je van close quarters combat en gebruik je veel flashbangs, dan zal je submachine's unlocken. Ben je meer van de long-range kills, dan unlock je nieuwe sniper rifles.

We kunnen ook meer multiplayer modes verwachten. In Team Leader zal je de leider van de tegenstanders moeten ombrengen. Deze leider fulgeert als een mobiel spawn point voor de tegenstanders wat dit een echte uitdaging maakt. Total Conquest is ene mode die erg veel lijkt op de domination modes uit andere multiplayer games zoals Halo3 en Call of Duty 4. Hierbij moet je een aantal punten op de map behouden om de ronde te winnen. Verder heeft Ubisoft ons verzekerd dat de multiplayer kortere laadtijden krijgt, maar beter graphics.

Verder is bekend geworden dat de game in maart zal verschijnen voor de Xbox360, PS3 en PC.