Korte beta Pirates of the Burning Sea

Anti-ninja game Pirates of the Burning Sea houdt een stresstest voor het volledige spel in de winkels komt te liggen, en jij kan helpen om de servers te testen!

Geen stresstest zonder veel spelers online, dus de beta van de game is vanaf vandaag tot en met zondag gratis te spelen, met als enige voorwaarde een (gratis) Fileplanet account.

Pirates of the Burning Sea is een MMO die zich afspeelt in de 18e eeuw, en als speler neem je de controle over een schip inclusief bemanning. De keuze van kloeke wetsdienaar of parmantige piraat is aan jou, net als de keuze om content te maken. Of je nu een schip in elkaar knutselt of een roze piratenhoed met veer creëert, na een kritische onderwerping is jouw content klaar voor de game en kun je deze gratis weggeven, verkopen voor in-game goud of natuurlijk zelf de blits zijn met je unieke roze piratenhoed met veer.

Als je graag een korte blik op het spel wilt werpen, kun je hier lezen hoe je mee kan doen. Wees er wel snel bij want er geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. De volledige game wordt begin 2008 verwacht.