Vernietig zonnestelsels in add-on Galactic Civilizations II

Werd eerder dit jaar al Stardocks uiterst goed ontvangen turn-based strategy game Galactic Civilizations II uitgebreid met de add-on Dark Avatar, nu kunnen we nog een add-on verwelkomen. De nieuwe add-on krijgt de naam Twilight of Arnor met zich mee en moet weer een sloot nieuwe features en content toevoegen aan het origineel dat hier al niet arm aan was. In november zal men Twilight of Arnor gaan aanbieden voor $30, of zelfs $24,95 als men online koopt. Een Europese prijs is nog niet bekend, maar naar verwachting zal die rond de 20-30 euro liggen. Je zal wel de gold uitvoering of het origineel met Dark Avatar moeten hebben wil je Twilight of Arnor kunnen gebruiken.

De features en content die je voor je zuurverdiende centen krijgt zijn volgens Stardock veel door de community achter de game aangevraagd. Naast een nieuwe campaign, die de Dread Lords saga die gestart werd met Galactic Civilizations II afhandelt, voegt Twilight of Arnor ras-specifieke techtrees toe evenals ras-specifieke verbeteringen voor planeten. Nieuwe schepen, wapens, ruimtestations en scheepsonderdelen zullen tevens toegevoegd worden aan de productiemogelijkheden van de speler. Een belangrijk nieuw scheepsonderdeel is de Terror Star, een wapen die gehele zonnestelsels in één klap kan vernietigen.

Als laatste nog een aantal screenshots van de game. Op de onderste screenshot zie je de dodelijke Terror Star aan het werk.







That's no moon...