Jackass game krijgt datum

Wegens het enorme succes van de MTV television serie, en de twee films van Paramount Pictures krijgt Jackass, zoals al bekend, nu zijn eigen game. Nu is ook bekend geworden dat de game vanaf 24 september dit jaar in de winkels moet liggen.

Het spel zal uit gaat komen voor de PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS. Johnny Knoxville, Bam Magera en de anderen hebben ook de stemmen ingesproken in de game en hebben nieuwe stunts verzonnen die alleen mogelijk zijn in een videogame. De stunts zullen allemaal minigames zijn en in totaal zitten er 35 verschillende stunts in het spel, zoals botsauto-races in New York, met een prullenbak downhill in San Francisco en nog veel meer.

Mocht een stunt dreigen te mislukken dan heb je de bail-out optie. Hierdoor zie je de stunt 'misgaan' en kun je de ragdoll-physiscs in actie zien. Volgens de makers zal door de dynamische physics en ragdolls geen enkele stunt twee keer hetzelfde zijn.

"It is kind of odd that people will take on our personas and depressing that they're going to have to do that. We've never really worked on anything like this before. This is our first video game. We just hope that our video game is as crappy as our movies."



Altijd al in de huid van deze gasten willen zitten?