Ghostbusters game in ontwikkeling

Nadat eerder dit jaar filmpjes uitlekten via Youtube, is er nu meer informatie over een mogelijke Ghostbusters game. Volgens Gamespot waren de uitgelekte filmpjes van de Sloveense developer Zootfly. Zij hadden een prototype Ghostbusters game op de Xbox 360 draaien, waarvan ook deze filmpjes waren genomen. Echter, Sony bezat het copyright van de films, en er was onduidelijkheid of de developer wel gebruik mocht maken van de Ghostbusters IP.
In een recentelijk interview met Dan Aykroyd (een van de originele Ghostbusters) werd onthuld dat hij aan een game zal meewerken. Ook aan het getouwtrek om de rechten van de game lijkt een eind te zijn.
"Universal [Studios] purchased the rights from Sony for a game," aldus Aykroyd. "I'm actually going to have to perform and do some motion capture for them. That will be next year."
Het is dus duidelijk dat er een game in ontwikkeling is, het is alleen nog niet bevestigd wie de developer is, en wie het spel gaat uitgeven. Het is in ieder geval duidelijk dat de game niet voor 2008 op de markt komt.



De Ghostbusters zelf lijken het allemaal nog niet te geloven...