Info, screens en trailer Full Auto 2

1UP heeft meer informatie weten te vinden over de multiplayer in Full Auto 2: Battlelines van Sega. Zo zal er een deathmatch-modus zijn waar met maximaal acht spelers tegen elkaar gestreden kan worden. Door het lever verspreid liggen dan icoontjes voor betere wapens en reparaties. De omgeving zal creatief gebruikt moeten worden om te winnen in deathmatch. Elk voertuig kan zowel voor als achter twee wapense gebruiken.

Er is ook nog een 'Base Assault' modus, een soort omgekeerde versie van Capture the Flag. In Base Assault moet je als team een bom in de basis van je tegenstander zien te krijgen. Dit wordt voorgesteld als een soort rugby met auto's, alleen ontbloft de bal nu na 90 seconden. De derde meerspelermodus is een soort kat- en muisspel waar één iemand weg moet rennen en de andere hem moet proberen te vangen.

Full Auto 2: Battlelines komt bij de launch van de PS3 op 17 november uit in Amerika. Of we de game in Europa ook al bij de release van de console kunnen verwachten is nog niet bekend. Een gameplay-trailer is hier te vinden.