My worst day WW2 aangekondigd

Worst day + WW2 = in je uppie op een Noors eiland vol Duitsers worden gedumpt in 1944. Je missie: Vernietig twee stuks kust-geschut. Hiermee moet je het doen in de briefing van My Worst Day WW2. De game wordt gemaakt door één persoon: Rune Trollebo. Hij heeft de vorige 3 jaar gestoken in het ontwikkelen van deze 3D FPS.

MWD speelt en voelt een beetje als Hidden and Dangerous (1). Het enige verschil is dat je in deze game geen missies/levels hebt. Hoe je je doel wil bereiken is volledig aan jou. Niet volledig als in bijvoorbeeld GTA, maar vergeleken met andere FPS games heb je een behoorlijke hoeveelheid vrijheid.

Het is in ieder geval weer eens wat anders. Je begrijpt dat als je in je eentje op een eiland vol vijanden zit, een beetje subtiliteit (lees: stealth) wordt verwacht. Voor de mensen die weer een wat anders willen dan de "standaard" shooter, is deze misschien het proberen waard. Proberen kun je in de demo, te downloaden op de site van de game. Deze demo is het gehele spel, maar met een tijdsrestrictie. Voor $20 (ongeveer 20 euro) kan je een code kopen om de gehele game te unlocken.