Nederlandse voetballers in spotjes Fifa2005

Op 7 oktober ligt Fifa2005 in de winkel. EA heeft nu al een paar spotjes op internet gezet met beroemde (in Nederland dan) voetballers. Voetballers die figureren in de spotjes zijn Van der Vaart, Bouma en Buffel. Na wat gepingel met de bal schieten/koppen ze in het doel en zeggen ze: "EA sports, it's in the game."

De filmpjes zijn het begin van een grote reclamecampagne die zal plaatsvinden op onder andere internet en TV. Door het gebruik van lokale sterren lijkt het erop dat EA de reclamecampagnes steeds meer gaat toespitsen op het land waarin de spotjes verschijnen. Het motto van de campagne is: "It wasn't my face that made me famous."

Het acteertalent zal hen echter ook niet beroemd maken. Wist Rafael bijvoorbeeld in zijn vorige spotje al slecht een schwalbe te acteren (iets wat op het veld toch vaak genoeg lukt ), zijn regeltje tekst kwam er allerbelabberdst uit. Of het lag aan de zenuwen door zijn regeltje tekst of aan een totaal gebrek aan acteertalent is onbekend. Blijven oefenen dus, of het toch maar bij het voetballen (en Sylvie) houden.

De filmpjes:

Kop hem er in Bouma!
Strakke actie Buffel!
Rafael scoort ook óp het veld.