SUV plet achterdochtige echtgenote

Een Amerikaanse vrouw heeft haar argwaan bijna met de dood moeten bekopen. De vrouw werd tijdens het bespioneren van haar overspelige echtgenoot geplet door de auto van manlief.

De vrouw uit Pittsburgh zag haar man met een vreemde vrouw een huis binnengaan. Om niets van het schouwspel te missen, besloot ze onder de SUV van haar echtgenoot te liggen, om zo onopgemerkt te blijven. Waarschijnlijk gebeurde er weinig spannends, want de vrouw sukkelde onder de zware auto in slaap.

De slapende spionne bleef echter niet onopgemerkt. Iemand stak namelijk de banden van de auto lek, waarop de gigantische auto met een gigantische smak naar beneden stuiterde. Het is niet ondenkbaar dat de grappenmaker de echtgenoot is geweest.

Een omwonende die zijn tuin aan het schoffelen was, hoorde ineens gekreun onder de auto vandaan komen. "Ik kon niet geloven dat ze nog leefde", luidde zijn reactie. De vrouw werd enige tijd later levend, maar wel gewond onder de auto vandaan gehaald. De politie zal haar psychiatrisch laten onderzoeken.


De vrouw heeft een wijze les geleerd