Privé en Jorge Guillermo schikken conflict

Icoon Showbizz nieuwsHet tijdschrift Privé heeft een schikking getroffen met Jorge Guillermo, de voormalige echtgenoot van de Nederlandse prinses Christina, en vader van haar drie kinderen. Het weekblad had onlangs gemeld dat Guillermo momenteel samenwoont met een man. Guillermo sleepte het blad daarop voor de rechtbank.

Voordat de rechter de zaak echter vandaag kon behandelen kwamen Privé en Guillermo er onderling al uit, zo bevestigde Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. Santegoeds stelde dat de kwestie niet draaide om het feit of Guillermo samenwoont met een man. "Dat staat wel vast", meent de redacteur. Het conflict zou zijn ontstaan door beweringen dat Guillermo al tijdens zijn huwelijk een buitenechtelijke relatie met een man zou hebben gehad. De Privé-medewerker erkent dat dat lastig te bewijzen is, en zal de bewering binnenkort rectificeren.

De Cubaanse vluchteling Jorge Guillermo (58) trouwde in 1975 met prinses Christina. In 1996 werd het huwelijk ontbonden. Het voormalige echtpaar heeft drie kinderen; Bernardo, Nicolas en Juliana.