Meisje doodt broer met broodmes

bertilni had ons via de newssubmit het volgende vertaalde bericht te melden, waarvoor onze dank:

In Denemarken heeft een veertienjarig meisje haar broer gedood en vader verwond met een broodmes. Het meisje zou geïnspireerd zijn door horrorfilms.

Het incident vond plaats in de vroege ochtend alwaar haar slaapdronken vader zijn dochter, gehuld in pak en Halloween-masker, ontwaardde zittend op haar broer. Ze was hem verwondingen met een broodmes aan het toebrengen. Tijdens een reddingspoging van de vader werd ook hij meermaals gestoken en liep verwondingen op aan hoofd en handen. De 20-jarige jongeman is twintig minuten later aan zijn verwondingen overleden.

Na het incident vluchtte het meisje weg in de auto van de vader. Na een achtervolging door drie politieauto's werd ze uiteindelijk ingesloten en gearresteerd. De politie vermoedt dat het meisje haar, door horrorfilms geinspireerde, wilde fantasieën de vrije beloop heeft gelaten.

Het meisje zou eerder psychische problemen hebben gehad. Vanwege haar leeftijd kan ze niet worden vervolgd. Wel is ze vrijwillig in een psychiatrisch ziekenhuis opgenomen.