[UEFA] Feyenoord - Glasgow Rangers

Feyenoord heeft de volgende ronde van de UEFA cup bereikt door in eigen huis de Rangers te verslaan met 3-2.

Feyenoorde kwam goed uit de startblokken en domineerde het eerste kwartier. Verrassend genoeg was het niet de thuisclub die op voorsprong kwam, maar juist de club uit Glasgow; McCann reageerde goed op een zeer snel genomen vrije trap en schoot simpel de 0-1 binnen.
De laatste tien minuten van de eerste helft waren voor Van Hooydonk, de spits van Feyenoord schoot tweemaal een vrije trap in de linkerhoek en liet daarbij de keeper kansloos.

Na de rust begon Feyenoord wederom goed en was het Van Persie die op de paal schoot. In de rebound was het Van Hooydonk die een voorzet gaf waaruit hij Kalou zag inkoppen.
Na een kwartier spelen in de tweede helft was het Paauwe die Mols neertrok in de zestien, waarop de scheidsrechter onverbiddelijk een strafschop gaf, en de laatste man van Feyenoord rood voorhield. Ferguson benutte de penalty.

Er volgde een rommelig laatste half uur waarin beide ploegen niet to scoren kwamen, McCann was in 72e minuut nog ongelukkig toen hij voor de tweede keer geel kreeg na opmerkingen op de arbiter.