Nico Dijkhoorn's battle begins.

Nico Dijkshoorn, de columnist die wekelijks zijn ongezouten mening geeft over alles wat er in de media gebeurt, zal zich drie maanden lang vastbijten in 'Big Brother, The Battle'. Hij zou er nooit meer over schrijven, maar nu het weer begint, kan hij het toch niet laten.

Nico Dijkshoorn, mediacolumnist van Veronica.nl, en ooit groot geworden op Fokzine zal zich vanaf maandag 17 september drie maanden lang vol overgave storten op Big Brother The Battle. Met de column 'Dijkshoorns Battle' zal hij op zijn eigen bekritiserende en ironische wijze zijn mening over het reality-programma, de bewoners en de met veel bombarie aangekondigde nieuwe regels ventileren.

Maar liefst drie keer per week, op dinsdag, donderdag en vrijdag, zal 'Dijkshoorns Battle' op de mediapagina van www.veronica.nl te lezen zijn. Bezoekers van de Veronica-site kunnen hun reacties geven via het forum, waar de column eveneens te lezen zal zijn. Naast de BB-column zal Nico ook zijn column 'Nico Dijkshoorn zag' blijven schrijven. Hierin geeft Nico zijn eigengereide visie over andere ontwikkelingen op het gebied van media.

Nico heeft tijdens de eerste twee seizoenen van de Big Brother-hype ook al speciale columns over het reality-programma geschreven. Zijn columns werden vooral in 1999 goed ontvangen en zorgden voor talrijke, enthousiaste reacties op het forum van Fok!zine.