Bejaarde vrouw mocht niet mee op vakantie

BobRooney had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De federale politie van Dinant heeft op een camping in Waulsort een verwaarloosde bejaarde vrouw gevonden, die in een tuinhok lag achter de caravan van een 20-jarig nichtje. De oude vrouw verbleef er al meer dan twee dagen zonder eten en drinken. Een bed was er ook niet: de vrouw moest op de kale grond liggen.

De vrouw van boven de zestig was vorige week door een gezin uit Châtelet bij Charleroi op de camping achtergelaten omdat ze onmogelijk mee kon op vakantie. De vrouw, die bij het gezin woont, werd ondergebracht in de caravan van een nichtje van de familie op het gemeentelijk kampeerterrein van Pairy in Waulsort, een deelgemeente van Hastière.

Vorige zaterdag werd de politie verwittigd door bewoners van de camping, die vonden dat er vreemde zaken gebeurden in hun naaste omgeving. De federale politie van Dinant ging op onderzoek en vond al snel het lichaam van de vrouw, die geen teken van leven meer gaf. Ze werd onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis van Dinant, waar zij nog in behandeling is wegens uitdroging. Ze zal nog enkele dagen in het ziekenhuis moeten doorbrengen.