Howard Stern speelt met as overledene

De advocaten van de even briljante als excentrieke deejay Howard Stern en radiozender Infinity Broadcasting hebben en regeling getroffen met de nabestaanden van Debora Tay, met wiens as Stern tijdens zijn show speelde

Tay was een exotische danseres die regelmatig bij Stern in de studio langskwam om het programma wat op te leven. Na haar dood hield Stern ter ere van haar een live herdenkingsuitzending.
Tijdens deze radio-uitzending speelde Stern met haar as en stelde op een gegeven moment voor Tay weer aan elkaar te lijmen, omdat "het zo'n lekker wijf was'.

De broer en zus van Tay waren geschokt en beweerden door de bizarre show emotionele schade ter waarde van 17 miljoen dollar te hebben opgelopen, en eisten schadevergoeding voor dat bedrag.

Sterns advocaten hebben nu buiten de rechter om de zaak weten te schikken. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend. In ieder geval hebben broer en zuslief meer aan het arme meisje verdiend dan ze ooit kunnen opmaken lijkt me. Ik vraag me af wie hier nou misbruik maakt van wie.

De Howard stern show wordt dagelijks uitgezonden op K-Rock 92.3 FM. Dagelijks kun je op usenet in nieuwsgroep alt.binaries.howard-stern de laatste show downloaden (ongeveer 30Mb). De show duurt dagelijks een kleine 5 uur.