FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


StreetDance 3D

Film

Een groep streetdancers onder leiding van Carly (Nichola Burley) heeft er echt alles voor over om de finale van het Street Dance Championship te winnen, maar er is een probleem. De groep heeft geen oefenruimte. De dansers besluiten in te breken in de Royal Dance School en in deze oefenruimte hun moves te perfectioneren. Helaas betrapt het hoofd van de dansschool hen op heterdaad, maar ziet de passie van de jonge dansers en strijkt met haar hand over haar hart. De groep mag gebruik maken van de oefenruimte.

Er zit wel een voorwaarde aan de deal: de ruimte moet gedeeld worden met een balletklas. De ergernis spat van het scherm af, de streetdancers vinden de ballerina?s arrogant, en de ballerina?s zijn op hun beurt ook niet onder de indruk van de ordinaire straatdansers.

De dansgroep heeft weinig keus dan af en toe te kijken naar de bewegingen van de ballerina?s en die blijken best leuk ingepast te kunnen worden in de eigen choreografie. De balletdansers zien steeds beter hoe technisch sterk de straatdansers eigenlijk zijn. Waar het eerst haat en nijd was, beginnen de twee dansende groepen steeds meer naar elkaar toe te groeien. Ze inspireren elkaar om tot het uiterste te gaan en de top te bereiken!

In de film zien we o.a. de beste dansers uit het tv-programma ?Britain?s Got Talent? voorbij komen zoals Flawless en Diversity.

Genre Drama
Scenario Jane English
Regie Max Giwa, Dania Pasquini
Cast Nichola Burley, Rachel McDowall, Richard Winsor, Eleanor Bron, Patrick Baladi, Jeremy Sheffield, George Sampson, Chris Wilson, Ukweli Roach, Sianad Gregory, Sacha Chang, Flawless, Diversity, Charlotte Rampling, Tameka Empson, Frank Harper
Speelduur 98 minuten
Land van oorsprong Verenigd Koninkrijk
Label Vertigo Films, BBC Films, Little Gaddesden Productions
Releasejaar 2010
Bioscooprelease NL 20-05-2010
IMDB-score 5.9
Aantal stemmen IMDB 8976
Meer informatie FilmTotaal
Meer informatie FilmTotaal
Kijkwijzer Vanaf 6 jaarGeweld
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1272
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
review
Kingdom of the Planet of the Apes laat zien dat de franchise springlevend is
©FOK.nl e.a.