Ode aan de MILF onder de 25

Aan:Danny
Van: SunChaser

Betreft: Ode aan de MILF onder de 25
Beste Danny,

Alleereerst mijn excuses dat ik vanochtend niet volgens afspraak voor je deur stond om 5 uur. Ik weet dat je je enorm had verheugd op een ochtendje vissen bij het Tjeukemeer, maar ik heb me stomweg verslapen. Echt, gebeurt me zelden en ik heb ook geen smoes. Ik ging gewoon te laat slapen. Dat komt zo, ik had een film gehuurd, ja je leest het goed: gehuurd, over het leven van Edith Piaf.

Nou, wat een kutfilm is dat. Ten eerste hebben ze de hele boel door elkaar gemonteerd, dus je ziet haar doodgaan, als kind, al dertiger, als tiener, als bejaarde. Nouja, ze leek bejaard want zo oud werd ze niet. Los daarvan, wist jij dat Edith Piaf een enorm kutwijf was? Echt, ze schoffeerde iedereen, was verslaafd aan heroïne en drank, neukte alles wat los en vast zat en voelde zich de beste. Eigenlijk was ze een soort Herman Brood, alleen kon zij wél zingen. Anyway, ik vond het de slechtste biopic sinds tijden. Mijn favoriete is denk ik toch wel Chaplin.

Hoe dan ook, ik werd pas rond 12 uur wakker. Maar ik zie dat jij je tijd nuttig hebt gebruikt door je correspondentie met Manon Thomas af te werken? Ik vind wel dat ze gelijk heeft. Haar naam wordt wel door het slijk gehaald, een naam die ze zorgvuldig heeft opgebouwd sinds haar huwelijk met Forrest Thomas. Maar even serieus. Forrest, die zingende neger die je nog wel kent van Rock the Boat, liet haar gewoon zijn naam gebruiken. Zou iik niet toestaan, scheiden is scheiden, dan ook naast de cd's en het huis de naam inleveren. Ik snap dat niet trouwens. Kijk, dat de moeder van Marco Borsato zich Mary Borsato noemt ondanks dat ze al eeuwen is gescheiden van die Italiaan snap ik wel. Ze moet toch ook bruidsjurken verkopen en nu lift ze mooi mee op het succes van haar zoon. Maar Manon Thomas beweerde altijd dat Forrest haar mishandelde. Wat ik niet geloof. Misschien kreeg ze een keer een tik ofzo, maar mishandelen is wel meer dan dat. Maar waarom hou je je naam als je man je heeft mishandeld. Zelfde geldt voor Tina Turner. Sowieso is de naam Bullock mooier dan Turner. Neem als voorbeeld de naam Sandra Turner. Klinkt toch ook voor geen meter? Maar goed, je wel laten slaan maar de naam wel houden om geld mee te verdienen.
Doet me overigens denken aan Sean Connery die zegt dat er niks mis is dat een vrouw soms een corrigerende tik krijgt. Zijn motivatie: vrouwen kunnen met hun gezuig het bloed zo enorm onder je nagels vandaan halen, dat is soms 100x erger dan even tikje, aldus de oude Bond. En ik snap precies wat hij bedoelt. Vrouwen zijn soms zo achterbaks en laag bij de gronds.

Ik wil trouwens een lans breken (nee, niet de mijne, ik hoor je al gniffelen) voor de single moeder. En dan met name die van tussen de 20 en 25 jaar. Bij Milfs denken we als man vaak aan een veertiger met drie kids, maar een lekkere meid van 23 met een kind is natuurlijk óók een Milf. Ik heb regelmatig wat gehad met Milfs overigens, variërend van 27 jarigen tot vrouwen van 48, en het voordeel van Milfs, al dan niet getrouwd, is dat ze helemaal niet zitten te wachten op een nieuwe vaste partner. Of ze zijn getrouwd en al dan niet verwaarloosd, of ze zijn single en hebben een kind op te voeden. Resultaat: ze gebruiken de spaarzame vrije uurtjes om zich lekker te laten verwennen. Geen gedoe met eerst leren kennen, daar is helemaal geen tijd voor. Voorstellen, en als het klikt lekker zoenen en of meer.

Pluspunt is dat deze milfs helemaal niet zitten te wachten op jonge pubers, maar liever een wat oudere man hebben die jong van geest is maar geen vervelende puber die bovendien niet eens weet wat een clitoris is, laat staat dat hij weet waar het ding zit. Dus hier een hart onder de riem van alle Milfs van onder de 25. Laat je niet kisten als je single bent of je man een sukkel, jullie mogen er nog best zijn.

Nou, dat wilde ik even gezegd hebben.

Tot de volgende keer en binnenkort gaan we dan maar echt vissen. Of naar de Woeste Hoeve in Groningen, nu YabYum dicht is

Stefan

PS: mijn posts worden overigens ook erg gewaardeerd op GeenStijl