FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 8 oktober 2000

Jongen hapt in krokodil

JU had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dat mensen graag een stukje vlees lusten is wel duidelijk. Maar om nu in rauw wild vlees te gaan happen gaat mij toch wel iets te ver.

Een 12 jarige jongen in Australie was aan het duiken toen hij opeens werd aangevallen door een krokodil van ruim 4 meter lang. Het beest had hem al gauw in de houtgreep met z'n bek, maar toen drukte de jongen zijn duim in een van de ogen van het beest waardoor deze even losliet.

Dat dit echter van korte duur bleek werd duidelijk toen de krokodil de jonge knaap, Sam West, aan zijn handen omlaag het water in trok. Omdat Sam geen handen meer overhad om het dier van 'm af te slaan zag ie nog maar een mogelijkheid: happen.

De krokodil liet gelukkig los nadat de jongen een flinke beet in zijn neus had gepleegd. De jongen heeft het hele verhaal gelukkig overleefd, de vraag is nu natuurlijk hoe het met de krokodil is gesteld

Pamela valt op goede genen

Pamela Anderson laat weer eens iets van zich horen. Ze is nog maar net gescheiden van Tommy Lee en ze denkt alweer aan seks met andere mannen. Ze was te gast in de Tonight Show van Jay Leno en ze schokte Amerika met enkele fikse uitspraken.

Sinds enkele maanden doet Pam het met het Zweedse model Marcus Schenkenberg. Dit keer heeft de Pammie dus niet gekozen voor een gatatoeëerd drankorgel met losse handjes, maar voor een 'normale' Zweed.

Anderson liet weten dat ze graag een dochter van Schenkenberg zou willen. Of hier sprake zou zijn van een liefdesbaby valt te bezien, want volgens Pam zou Marcus 'goede genen' hebben.

Gillende Tina-meiden

Zo'n 10.000 meisjes hebben gisteren de negende 'Tina-dag' in Duinrell bezocht. De lezeressen van het meisjesblad woonden optredens bij, konden hun haar laten doen en handtekeningen halen bij de schrijfster van de populaire stripheldin Noortje.

Hoogtepunt van de dag was het optreden van Jody Bernal. Dat leidde volgens een woordvoerster van Duinrell tot "Beatles-achtige taferelen, met allemaal gillende meisjes".

Versace Award voor Jennifer Lopez

Jennifer Lopez krijgt de Versace Award. De modebewuste zangeres en actrice krijgt de prijs op 20 oktober uitgereikt tijdens de Vogue Fashion Award-uitreiking. Lopez krijgt de prijs volgens een woordvoerder, omdat ze de 'grenzeloze energie en creativiteit uitstraalt die zo kenmerkend is voor Versace'. Lopez verscheen tijdens de Grammy-awards met een groene en en uit weinig stof bestaande jurk.

Binnenkort is La Lopez te zien in de thriller 'The Cell'. In deze film speelt ze een dokter die in de gedachten van een seriemoordenaar kruipt. Ook in deze rol heeft Jennifer zeer bijzondere jurken aan.

Italiaanse porno-verpleger

Een Italiaanse verpleegkundige schijnt zijn seksuele fantasieën op zijn werkplek te hebben verwezenlijkt. Met een vrouwelijke arts, een technica en verscheidene verpleegsters is hij op de afdeling eerste hulp het bed in gedoken. Hij maakte er ook nogeens opnames van die hij als persoonlijke computerbestanden opsloeg.

Het schandaal speelde zich af in het gerenommeerde San Matteo-ziekenhuis in de stad Pavia. Het kwam aan het licht toen een collega van de verpleger bij toeval op de filmpjes stuitte. De verpleegkundige zegt overigens dat er niets van klopt en dat er sprake is van een dubbelganger die op de computerbeelden figureert.

Schumacher wereldkampioen

bizkid had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Michael Schumacher is wereld kampioen geworden op het circuit van Suzuka in Japan. Hakkinen werd 2e en Coulthard 3e.

De Duitser startte vanaf poleposition, maar Hakkinen was sneller weg en nam meteen de leiding in de race. Hakkinen en Schumacher bleven tijdens de race erg dicht bij elkaar en Schumacher nam pas na de tweede pitstop de leiding in de wedstrijd over. Hij reed langer door en pakte zo dé seconden die hij nodig had. De McLaren van Hakkinen rookte al voor de start, maar de Fin heeft hier tijdens de race geen last van gehad. Het gat is tot het eind van de race klein gebleven en zo bleef de race zeer spannend, vooral gezien het feit dat het steeds harder ging regenen. De derde plaats was voor Coulthard die zijn McLaren voor de Ferrari van Barrichello wist te houden.

Jos Verstappen viel uit vanaf de tiende positie door problemen met zijn versnellingsbak.

Paula Jones naakt in de Penthouse

R@b schreef voor de newssubmit het volgende stuk:

Paula Jones, wier rechtszaak tegen de Amerikaanse president Clinton wegens seksuele intimidatie leidde tot de Lewinsky-affaire, heeft naakt geposeerd voor het Amerikaanse blootblad Penthouse. De foto's verschijnen in het decembernummer, dat al 24 oktober verschijnt, meldde de krant New York Daily News zaterdag.
Penthouse besteedt in totaal negen pagina's aan Jones, die volgens de Daily News met "plastische chirurgie iets aan haar Pinokkio-profiel heeft laten doen" en die dankzij een beugel een betere glimlach heeft gekregen. Hoewel ze nog niet zo lang geleden bezwoer dat ze nooit bloot op een foto wilde, laat ze nu 'alles' zien. Bovendien vertelde ze Penthouse ook 'alles' over "hoe ultrarechts haar gebruikte om Clinton kapot te maken".

Jones kwam in het nieuws toen zij verklaarde dat Clinton in 1991 in een hotel in Little Rock seksuele avances tegenover haar had gemaakt. Clinton ontkende de beschuldigingen. De rechter seponeerde de zaak omdat Jones haar beweringen niet kon hardmaken. Clinton heeft in een onderlinge regeling Jones 850.000 dollar betaald om van het gezeur af te zijn.

In December dus Jones in de Penthouse en Jess in de Playboy, zo komen we de wintermaanden weer door ?
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.