FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 7 oktober 2000

FOK!-primeur: Tanja Jess in Playboy!

FOK! heeft wederom een dikke primeur! Wij kunnen jullie als allereerste melden dat voormalig soap-actrice Tanja Jess in Playboy zal verschijnen! In het december-nummer van Neerlands grootste mannenblad zal Tanja, die inmiddels 33 jaar is, naakt poseren. De actrice stopte afgelopen seizoen met haar rol van superbitch Bowien Galema in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Zij had er geen zin meer in en zou afwachten wat er op haar weg zou komen. Kennelijk is dat dus nu het aanbod van Playboy.
Tanja, die vorige maand op plaats 39 stond in de [ZSM]-vrouwen top 101, speelde voorheen onder andere ook in de series 'Onderweg naar morgen', 'Baantjer', 'Tijd van leven' en in 'Unit 13'.

We zijn benieuwd

Wembley is niet meer...

Vandaag, zaterdagmiddag 7 oktober 2000, om 17.45 uur heeft het laatste fluitsignaal op Wembley geklonken.

Het einde van de WK kwalificatiewedstrijd Engeland - Duitsland, welke (helaas) in 0-1 voor de Duitsers eindigde, betekende tevens het einde van 77 jaar Wembley, in de huidige vorm. Wembley heeft vele grote belangrijke dingen gehuistvest, zoals het WK van 1966 (met de meest legendarische WK finale tot nu toe), Live Aid en Euro 96.

Maar na 77 jaar is er nu een einde gekomen aan Wembley, inclusief de legendarische Twin Towers, want in de nieuwbouwplannen is zelfs daar geen plek voor. Er volgt nu een maand van 'festiviteiten' rondom Wembley en daarna zal het volledig op de schop gaan, waarbij fans oa een stukje van het heilige gras kunnen kopen. In 2003 zal er op de huidige plek een nieuw Wembley staan.

Een stukje nostalgie is vandaag verloren gegaan

Ramp-peepshow in Enschede

Killer Tweety had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de schutting, die nog immer om de kern van het rampgebied in Enschede heen staat, zijn gisteren speciale kijkgaten aangebracht. De in totaal zes gaten, waarvan vijf bedoeld voor volwassenen en eentje op lagere hoogte voor de kleinere nieuwsgierigen, zijn voorzien van kunststof vensters. Volgens een woordvoerder is dit nodig in verband met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.
De gaten zijn gekozen op een plek waar zo weinig mogelijk verkeer- en parkeeroverlast valt te verwachten.
Aanleiding voor deze opmerkelijke actie is dat er veel meldingen binnenkwamen van Enschedeërs die zich afvroegen wat er zich binnen de schuttingen allemaal afspeelt, daar de ramp nu al bijna 5 maanden geleden plaats vond en het kerngebied nog immer omheind is. Volgens de zegsman was het uit oogpunt van privacy echter niet eerder mogelijk kijkgaten te maken omdat eerst de inboedels van de woningen moest worden afgevoerd.
Aan de hand van de ervaringen die de komende tijd worden opgedaan, wordt bekeken of er nog meerdere "spiekvensters" worden gemaakt.


Ik, persoonlijk uit Enschede komend, vind dit ziek, maar het zal wel bij het BB tijdperk horen of zo

Coolio voor 1 miljoen dollar aangeklaagd

Rapper Coolio is voor $ 1.000.000 aangeklaagd door zijn voormalige producer Dominic Aldridge. De producer maakte in 1995 de hit 'Gangsta's Paradise', maar kreeg er nooit een cent voor. Ook over andere songs waaraan hij gewerkt heeft, zoals 'Wild Wild West' en 'The Winner', zijn geen royalty's afgedragen.

Hij zou volgens een overeenkomst ook een bepaald percentage krijgen van die opbrengsten. Ook dat is tot op heden niet gebeurd.

De rechter zal binnenkort uitspraak doen.

Aparte billen voor Lara Croft

Angelina Jolie is binnenkort te zien in 'Tomb Raider', een verfilming van het gelijknamige computerspel. Angelina speelt Lara Croft, de sexy cyberbabe, die de harten van miljoenen heeft gestolen. Maar waarschijnlijk is Jolie niet de hele tijd als Lara in de film te zien. Er zijn namelijk verschillende stand-ins ingehuurd. Zo zal Angelina haar stunts niet zelf uitvoeren, aangezien haar lichaam haar kostbaarste bezit is.

Er gaan echter geruchten dat de makers van de film het daar niet helemaal mee eens zijn. Er zou ook een stand-in ingehuurd zijn voor filmbeelden van de onderste helft van Angelina's lichaam. De echte Lara Croft loopt rond in een miniscuul broekje, en Jolie's billen zouden niet naar ieders tevredenheid zijn.

Nu schijnt Lisa Bangert ingehuurd te zijn om de bilpartij te verzorgen .

SGP en TV gaan niet samen?

SGP-raadslid P. van den Broek mag van zijn partij niet op de lijst van de gemeente Over-Betuwe, omdat hij een televisie heeft.

Over-Betuwe is een nieuwe gemeente. De nieuwe fractie van de Staatkundig Gereformeerde Partij die daardoor is ontstaan, wil zich strikt houden aan het kerkelijk verbod op kijkbuis-kijken. Van den Broek werd uiteindelijk toch tot de lijst toegelaten, maar hij bedankte voor de eer.

Van den Broek, die al 15 jaar een tv heeft, is zwaar teleurgesteld in zijn partij. Hij vindt het gek dat je wel een radio en een computer met internet in huis mag hebben. Die verspreiden net zo goed informatie die niet "in het straatje van de kerk past". Hij zal dan ook niet meer op de SGP stemmen. "De partij heeft me gepasseerd en daardoor ben ik gekwetst."

Het oud-raadslid gaat lekker van zijn vrije tijd genieten nu hij niet meer actief is in de politiek. "Lekker tv kijken!", grapt hij.

Geen HIV-test voor verpleegkundigen

Minister Borst ziet geen noodzaak om Zuid-Afrikaanse verpleegkundigen die in Nederland komen werken te testen op HIV. Zij meent dat de verpleegkundigen het ziekenhuis wel zullen informeren over een eventuele HIV-besmetting indien ze daarvan op de hoogte zijn.

Borst schrijft dit in antwoord op vragen van de VVD. Deze partij wilde weten hoe zij denkt over een verplichte HIV-tests voor de 35 verpleegkundigen uit Zuid-Afrika, die in september in Nederland zijn komen werken als gevolg van het tekort aan Nederlandse verpleegkundigen.

President krijgt 1 koe boete

De Zuid-Afrkaanse president, Thabo Mbeki, moet een koe betalen omdat hij in februari niet is komen opdagen bij het huwelijk van koning Letsie III van Lesotho met de 23-jarige Zuid-Afrikaanse Karabo Motsoeneng. Volgens traditie moet Mbeki bij zo'n gelegenheid in persoon aanwezig is, maar hij stuurde minister van binnenlandse zaken Mangosuthu Buthelezi.

Volgens oude gebruiken heeft koning Letsie (34) het recht Mbeki een boete op te leggen, omdat Mbeki's moeder is geboren in Lesotho. De Zuid-Afrikaanse ambassadeur in Lesotho zal de koe kopen en Mbeki komt het dier bij hem ophalen om het, zoals de traditie vereist, te voet naar de koning te brengen.

Ouders ontvoeren zieke baby

Een doodzieke baby is vrijdag door zijn ouders uit het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft meegenomen. Doktoren vrezen dat de 14 dagen oude baby nog dit weekeinde zal overlijden als het niet onmiddellijk medische verzorging krijgt. Het jongetje lijdt aan een darmaandoening, waardoor hij alleen met een infuus kan worden gevoed. Zonder infuus droogt hij uit.

De familie is van Somalische afkomst. De politie vermoedt dat 'zij op zoek zijn naar een andere vorm van genezing, zoals bijvoorbeeld via gebeden. Maar het kind heeft medische verzorging nodig'.

75 jaar cel voor 18-jarige

Een 18-jarige Amerikaanse is door een rechtbankjury in de staat Texas veroordeeld tot 75 jaar cel voor het vermoorden van haar ouders. Het meisje schoot vorig jaar tijdens de kerst uit woede haar slapende ouders dood.

Haar ouders waren het niet eens met het vriendje van het meisje en verboden haar om nog langer met hem om te gaan. Het 18-jarige meisje verklaarde tijdens het proces dat het een inbreker was, die verantwoordelijk was voor de dubbele moord.

UPC niet blij met Frits Bom

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Volgens Frits Bom is UPC kampioen op het gebied van klachten krijgen. Dat zei de oud-Consumentenman, die nu werkzaam is bij TV Gelderland, in de Volkskrant. Tientallen klachten per dag komen er binnen over sneeuw op tv, storingen in de telefoonverbinding en de afhandeling van klachten laat ook te wensen over. Woordvoerder Joe Simmons van UPC laat weten niet meer met Bom samen te werken omdat deze Simmons' 06-nummer op televisie heeft vertoond.

Frits Bom: "Meneer Simmons zei zelf dat we zijn 06-nummer aan de klagers moesten geven. Hij bedoelde dat niet zo? Tja, dat heb je wel vaker met UPC, dat ze iets anders zeggen dan ze bedoelen."

De Dikvoormekaar show begint tweede leven

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vanaf nu valt er iedere zaterdagmorgen weer te luisteren naar De Dikvoormekaarshow van André van Duin en Ferry de Groot. De eerste uitzending van dit radio programma was ruim 25 jaar geleden op de toenmalige zeezender piraat Radio Noordzee maar verhuisde al snel naar de NCRV op Hilversum 3 (nu radio3). In de jaren 70 en 80 was het programma mateloos populair maar in 1985 kwam er een abrubt einde aan.
Nu proberen André en Ferry het opnieuw met typetjes als Ome Joop, Dik Voormekaar en Dikke Leo. Dit maal bij de TROS op radio 3 tussen 1/2 12 en 12.
Op dedikvoormekaarshow.nl staat de complete geschiedenis van het programma inclusief een video fragment van de periode dat het zelfs op tv werd uitgezonden.

De vraag is of de jeugd anno 2000 nog warm loopt voor dit programma Andre en Ferry beginnen in iedere geval vol goede moed zeiden ze gisteren op tv2 tegen Mart Smeets.

Kliniek behandelt SMS-verslaving

lzandman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Deense kliniek, gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een gok- of Internetverslaving, is begonnen met het behandelen van een nieuw soort verslaving: de SMS-verslaving.
SMS (Short Message Service) is de mogelijkheid om met een GSM telefoon korte berichten uit te wisselen.

Een van de eerste patienten verklaarde dat hij per dag enkele uren bezig was met het versturen van SMS-berichten. Dit kon oplopen tot 217 berichten per dag! Zijn telefoonrekening liep op tot $1412,-

Piraat springt van Empire State Building

Een man in piratenkostuum is in de nacht van donderdag op vrijdag te pletter gevallen vanaf het Empire State Building in New York. Mogelijk wilde de piraat de aandacht op zich vestigen en was hij daarom over het hek rond het ruim 380 meter hoge gebouw geklommen en zo op de 86ste etage gekomen. De man viel 56 verdiepingen naar beneden en kwam op een zijdak terecht.

Tsja, die piraten van tegenwoordig

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
©FOK.nl e.a.