FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 21 juni 2000

Joegoslavië - Spanje (3-4)

Wederom een verslag van ons aller Machielovic .

In het stadion van Brugge, Joegoslavië is al zo goed als geplaatst en Spanje moet winnen om niet afhankelijk te zijn van Noorwegen - Slovenië voor een kwartfinaleplaats. Mihajlovic heeft zijn schorsing uitgezeten en is dus weer van de partij. Cañizarez keept nu inplaats van Molina die niet zo gellukig keepte in de eerste wedstrijd, en Hierro is gebleseerd en is vervangen voor Paco.

Rol hooi doodt 2-jarig meisje

Felis Sylvestris had ons via de newssubmit het volgende te melden: Een van een boerenwagen gevallen rol hooi van 500 kilo heeft dinsdagmiddag een 2-jarig meisje uit het Twentse Reutum gedood. De 69-jarige oma van het kind raakte zwaar gewond aan hoofd, benen en armen.

De oma en het kind liepen op het trottoir toen plotseling twee rollen hooi van elk 500 kilogram van de oplegger rolden. Een rol belandde op de stoep en raakte beiden van achteren. De peuter overleed vrijwel direct aan haar verwondingen. De oma werd naar een ziekenhuis vervoerd.

Oops!?

Dertig dieren doodgeknuppeld in Heerlen

WuzWuz had ons via de newssubmit het volgende te melden: In een dierenparkje in het Heerlense Aambos zijn dertig dieren doodgeknuppeld. De politie heeft geen idee wie de konijnen en het pluimvee heeft gedood en waarom.

De doodgeknuppelde dieren - konijnen, fazanten, parelhoenders en kippen - zijn zondagmorgen ontdekt door wandelaars. Zij waarschuwden direct de politie. Een medewerker van de gemeente, de eigenaar van het parkje, heeft aangifte gedaan bij de politie. Bij de gemeente was gistermiddag niemand bereikbaar voor een reactie.

Eric Gradner uit Bunde verzorgt de dieren al jaren. Hij werkt bij de belastingdienst in Heerlen en gaat ze iedere middag voeren. "Wat ik aantrof, was echt verschrikkelijk. Overal lagen veren verspreid.'

Bejaarde- killer krijgt 8 jaar

Arnof had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 73-jarige man uit Helmond is woensdag tot acht jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld door de rechtbank in Den Bosch. De man sloeg in 1984 een 80-jarige buurvrouw in Helmond tijdens een beroving met een klauwhamer dood.

Ook was de bejaarde man in 1987 betrokken bij een overval op een geldloper in Eindhoven. Het waren onopgeloste zaken tot de zoon van de verdachte eind vorig jaar aan de politie vertelde dat hij met zijn vader de oude vrouw had beroofd en dat zijn vader haar had gedood.

De 38-jarige zoon bekende ook dat hij het plan had bedacht voor een overval door zijn vader en een ander op de geldloper. Hij kreeg in februari voor zijn aandeel in beide zaken dertig maanden waarvan tien voorwaardelijk. De derde betrokkene bij de overval is vrijgesproken.

De zoon deed aangifte tegen zijn vader omdat in september vaders huisgenote na een val overleed. Hij dacht dat zijn vader de vrouw van de trap had geduwd en wilde niet "dat hij er weer mee zou wegkomen". Voor deze zaak is twee weken geleden echter al vrijspraak geëist wegens gebrek aan bewijs.

Dat zal je leren je Opa in een bejaardenhuis te stoppen


Erich Ribbeck neemt ontslag

Bondscoach van de Duitse ploeg, Erich Ribbeck heeft met onmiddelijke ingang zijn functie als bondscoach neegelegd. De 63 jarige Duitser had geen uitzicht meer op een verdere carriëre als bondscoach nadat Duistland gisteren kleurloos uitgeschakeld werd voor de tweede ronde. De Portugezen waren in de kuip met 3-0 te sterk.

Na afloopt van de wedstrijd zei Ribbeck: "Ik heb aan het begin van het toernooi al gezegd dat ik over mijn positie moest nadenken. Na afloop ga ik om de tafel zitten met de voorzitter, Egidius Braun, om mijn positie te bespreken en dan horen jullie het wel." En zo geschiedde..

Vooraf aan Portugal - Duitsland (foto's)

Gisteren ben ik dus weer de stad in gegaan om wat foto's te schieten van feestende supporters in Rotterdam.



Door de ongelooflijke hitte kwam het feest pas laat op gang. De Duitsers waren in de meerderheid op het stadhuisplein, maar dat was dan ook meteen de laatste keer tijdens dit toernooi .



Ook ik had last van de hitte en een lichtelijke zonnesteek opgelopen, vandaar dat de fotootjes er nu pas staan. De sfeer was iig goed en het bleef dan ook leuk in Rotjeknor.



Chatten met Björk

Björk gaat chatten! De zangeres en filmster uit het koude IJsland zal donderdagavond 22 juni vanaf tien uur plaatsnemen achter het toestenbord om haar fans te woord te staan.
Het zal druk worden tijdens de chat, maar je kunt nu al vragen stellen op de site van Artist Direct. Zo kan Björk alvast rustig de vragen doorkijken en overal een duidelijk antwoord op geven.

Mogen we hopen tenminste

Kies of word een filmbabe

Een machtige filmproducent laat bezoekers van zijn website beslissen wie een rol krijgt in zijn nieuwe film 'Tomcats'.

Op de site van Mediatrip.com staan tientallen foto's van actrices die zich vrijwillig hebben opgegeven voor de online-filmrol-verkiezing. Naast een aantal foto's kunnen bezoekers ook de biografieën van de dames bekijken.
Het is de bedoeling dat de bezoekers hun stem uitbrengen op de in hun ogen meete geschikte kandidaat voor de rol.
De 4 vrouwen met de meeste stemmen krijgen een rol in de film Tomcats aangeboden. Tomcats is de nieuwste film van voormalig Disney-baas Joe Roth.

Roth is van mening dat in de huidige maatschappij heel veel verborgen talenten schuilgaan. Hij hoopt met de online-verkiezing deze verborgen talenten te ontdekken. Bovendien scheelt een online auditie hem veel tijd, geld en papierwerk.
Of de dames ook een paar regeltjes mogen opdreunen is niet bekend.

Allemaal stemmen op de lekkerste babe dus

Studenten slaan elkaar niet meer

Het Delftsch Studenten Corps denkt er hard over zijn leden niet langer te slaan.
In het kader van de modernisering van de studentenvereniging vinden veel leden het niet meer van deze tijd dat zo nu en dan een corrigerende klap wordt uitgedeeld

De klap met de vlakke hand is volgens ongeschreven regels toegestaan aan bestuursleden.
Als zij menen dat een jongerejaars, op welke manier dan ook, over de schreef gaat, mogen zij op genoemde wijze in actie komen. Het corps zal de corrigerende klap binnenkort bespreken tijdens een ledenvergadering.

Vorig jaar waren enige klappen zo hard aangekomen dat behandeling in het ziekenhuis noodzakelijk was. Bij een van de studenten zou toen het trommelvlies zijn beschadigd.

Leuk man, zo'n studentenvereniging..

Erotisch EURO2000 pakket

Seksshop Christine le Duc dacht met een erotisch EURO2000-pakket en een vibrator die 'Het Oranjegevoel' geeft een graantje mee te pikken van de voetbalkoorts

Maar het zit niet mee. Tegen de oranje neppenis loopt een procedure bij de Reclame Code Commissie. En de UEFA valt over het EURO 2000-pakket. Aan het begin van de week presenteerde de 28 filialen tellende seksartikelenhandel het pakket nog vol trots voor de Nederlandse camera's.

Het bevat diverse oranje gekleurde hulpmiddelen 'voor hem en haar'. Maar de UEFA maakt bezwaar tegen het gebruik van 'EURO 2000', aldus de Amsterdamse filiaalhouder N. Kras vrijdag.
Hij heeft het pakket niet uit de handel gehouden. Op advies van het hoofdkantoor heeft hij wel de tekst erotisch EURO 2000-pakket afgeplakt.

Kinderachtig van de EUFA, maar een tip voor CLD: Noem het pakket gewoon het EK2000 pakket, kunnen ze je niks maken .

Publiek bouwt mee aan Oerol-site

Bill had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jezelf languit op het strand liggend scannen en het beeld direct op het internet zetten. Vandaag is 's werelds eerste strandscanner gelanceerd op het Oerolfestival. Verslaggeefster Maud Hawinkels had samen met een
overrompelde beachboy de primeur. Alles was live te zien op de talkshow Klapzand,uitgezonden op de Oerolzone site.

Negen dagen lang, vierentwintig uur per dag maken pers en bezoekers van het Oerolfestival samen Oerolzone. In een speciale tent staan 10 computers, de strandscanner en scanners klaar. Tot nu toe hebben ruim 300 digireporters zich aangemeld die samen met de professionele Oerolzone redactie van 30 mensen, 600 bijdragen hebben geleverd.
Door middel van e-mail, sms, voicemail en scanners kunnen zij berichten, tekeningen of geluidsfragmenten achterlaten op de site.
Iedere bezoeker van de site kan het evenement op Terschelling volgen in beeld, geluid en tekst en beperkt bijdragen leveren.

Elke middag tussen een en twee presenteert Felix Meurders live vanaf het festival de talkshow Klapzand, met muziek, interviews en videoreportages.
Maud Hawinkels doet tijdens de uitzending verslag van de sfeer op Oerol.
De talkshow is uitsluitend te volgen op internet. 24 uur per dag is Oerolradio te horen op 96.0 FM op Terschelling en via OEROLZONE.

Presentator Felix Meurders heeft het naar zijn zin op het eiland:
"We maken een uur per dag televisie, of internet eigenlijk. De show heeft zo zijn technische problemen, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Dat is misschien ook wel weer de charme van een festival."

Ezeltje doodgeslagen met paal

Bij kinderboerderij Valkensteyn in Assen is het vier weken oude ezeltje Henk doodgeslagen met een paal
Bezoekers troffen het jonge diertje gisterochtend dood aan in de wei. De paal waarmee de onbekende daders het ezeltje hadden doodgeknuppeld lag naast hem.

"Er zat nog haar aan de paal. Het is echt verschrikkelijk om zo te keer te gaan tegen dit weerloze dier", zegt Annechien Baten van de kinderboerderij.

De dierenmoordenaars gingen maandagnacht het terrein op.
"Henk liep samen met zijn moeder Mirjam buiten. We denken dat een groep jongeren er iets mee te maken heeft. De groep hangt regelmatig rond in het stalletje", zegt Baten.

Ezeltje Henk was de knuffel van de boerderij.
"Toen Henk nog maar een dag oud was vierden we het 5-jarig jubileum van de kinderboerderij. Als verrassing voor mijn man Henk, beheerder van Valkensteyn, werd het ezeltje naar hem vernoemd.
Het Nederlands Ezelstamboek en de Stichting Opvang Ezels loven een beloning uit van 500 gulden voor de tip die leidt tot aanhouding van de daders.

Nou, als iemand weet wie het geweest zijn kunnen ze beter Pistolen Paultje even de tip doorspelen. Die weet wel raad met dit soort misselijke 'mensen'.

Warmte, Irakezen en volle portemonnee's

De lente brak aan. De felle zon scheen op de stenen van het perron. Mensen zochten plekjes om te gaan zitten en menig jas ging uit. Het is op zo'n dag altijd moeilijk je in te denken hoe koud je het had toen het nog winter was. Dat je handschoenen, een sjaal en je dikste jas aandeed om je te wapenen tegen de ijzige kou.
Zo heb ik altijd dat ik in de winter wil dat het zomer is en in de zomer wil dat het winter is. Het is ook zelden goed bij mij.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
©FOK.nl e.a.