FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 15 februari 2000

Zweden #1 informatie economie

Dankzij de mogelijkheid die de overheid heeft geboden om werknemers goedkoop computers van hun werkgever te krijgen is Zweden de nieuwe nummer 1 in de meest recente IDC/World Times Information Society Index(ISI) 2000. Vorig jaar werd de eerste plaats nog ingenomen door de Verenigde Staten.

Andere landen die hoog scoren zijn Finland, Noorwegen, Denemarken en Canada. Nederland haalt een zevende plaats, voor Groot-Brittanie,Duitsland en Japan.

Het onderzoek werd gehouden in 55 landen, gemeten werden onder andere factoren als internetinfrastructuur en sociale infrastructuur. In totaal steeg de score van alle landen tezamen met 7,2%.

lees het hele verhaal hier







Ziekenhuizen kondigen noodtoestand af.

De toestand in de zorg begint ernstige vormen aan te nemen. Vandaag hebben de zeven academische ziekenhuizen die ons land rijk is de noodtoestand afgekondigd. Honderden grote operaties hebben geen doorgang kunnen vinden vanwege het gebrek aan geld en professioneel personeel.
Onnodige sterfgevallen, razendsnel groeiende wachtlijsten en operaties die keer op keer uitgesteld moeten worden. Dat zijn maar een paar van de redenen waarom de zieknhuizen het niet meer zien zitten.
Lees het hele verhaal hier

Theo Maassen voor de rechter

De populaire cabaretier Theo Maasen is voor de rechter gedaagd. Een vrouw die zijn show in 1998 bijwoonde kon één van zijn grappen niet waarderen en heeft hem aangeklaagd wegens sexuele intimidatie. Duidelijkheid over de situatie is er nog niet.
Maassen kon zelf niet reageren, omdat hij in het buitenland zit, maar zijn manager heeft gezegd dat een cabaretier constant zijn grenzen probeert te verleggen en dat het hem spijt als hij mensen heeft beledigd.

Posh Spice als Lara Croft??

Je kunt van Victoria Adams-Beckham zeggen wat je wilt, maar ze heeft wel mooie plannen. Posh Spice wil niet alleen een solocarrière, maar wil ook als model shows gaan lopen op de catwalks.

Eerder wou ze een van Charlie's Angels worden in de gelijknamige bioscoopfilm en nu ziet ze zich in de rol van Lara Croft in de verfilming van de populaire game ‘Tomb Raider’.

What's next??? Koningin van Engeland??

Oscarnominaties 2000

Nou ja, misschien heb je ze allemaal al gehoord maar hier toch maar de lijst van de belangrijkste nominaties voor de oscars dit jaar:

Beste film:
American Beauty
The Cider House Rules
The Green Mile
The Insider
The Sixth Sense

Beste acteur
Russell Crowe- The Insider
Richard Farnsworth- The Straight Story
Sean Penn- Sweet and Lowdown
Kevin Spacey- American Beauty
Denzel Washington- The Hurricane

Beste actrice
Annette Bening- American Beauty
Janet McTeer- Tumbleweeds
Julianne Moore- The End of the Affair
Meryl Streep- Music of the Heart
Hilary Swank- Boys Don't Cry

Beste Regisseur
Sam Mendes- American Beauty
Spike Jonze- Being John Malkovich
Lasse Hallström- The Cider House Rules
Michael Mann- The Insider
M. Night Shyamalan- The Sixth Sense

Beste Film song
South Park: Bigger, Longer & Uncut- "Blame Canada," Music and Lyrics by Trey Parker and Marc Shaiman
Music of the Heart- "Music of My Heart," Music and Lyrics by Diane Warren
Magnolia- "Save Me," Music and Lyrics by Aimee Mann
Toy Story 2- "When She Loved Me," Music and Lyrics by Randy Newman
Tarzan- "You'll Be In My Heart," Music and Lyrics by Phil Collins


anyway, de rest kun je hier lezen


BB ook in Spanje te zien

Ook het Spaanse Tele5 heeft de TV-uitzendrechten van Big Brother gekocht. De opnamen zullen 30 kilometer buiten Madrid worden gemaakt, daar wordt een speciaal huis gebouwd. Spanje is (als ik het goed tel) het 5e land die de TV-uitzendrechten van Endemol koopt.

Over de verkoop van de internet-rechten wordt nog gesproken met verschillende partijen. Endemol-dochter Zeppelin gaat Big Brother produceren.

Kick Off De Bus trekt veel bekijks

Volgens de Dienst Kijk- en Luisteronderzoek heeft de 'Kick-Off' van De Bus, afgelopen zondag, een kijkdichtheid van 6,2% behaald. Met een marktaandeel van 15% komt dat neer op ongeveer 875.000 kijkers. SBS6 zelf zegt dat er een miljoen mensen hebben gekeken naar de 'Kick Off' uitzending.

In deze thread op het Fok!Forum lacht men zich rot, omdat de uitzendingen tot nu toe zo rond de 200.000 kijkers hebben getrokken. Da's erg weinig, en zal flink tegen(ge)vallen (zijn) voor SBS6.

Top of Flop? We wachten het nog even af...

Five te lui voor promotie

De platenmaatschappij van Five is boos op de jongens, ze zijn te lui voor promotie. Scott Robinson en co. moeten zich harder inzetten om het twee jaar geleden verschenen album te promoten. Eerder zouden zelfs 2 bezoeken aan Australië niet zijn doorgegaan, waarvan eentje wegens ziekte van Scott Robinson. De platenmaatschappij drukte het management van Five op het hart om die reis maar wel door te laten gaan. Met of zonder Robinson.

Letterman vanaf 21 februari terug

Talkshow David Letterman zal vanaf 21 februari zijn werkzaamheden weer hervatten. In het begin nog als parttimer, afgewisseld met gast-presentatoren, daarna weer fulltime.

Letterman onderging op 14 januari een bypass-operatie nadat een verstopt bloedvat werd ontdekt. Sindsdien werd zijn show overgenomen door vrienden en collega's.

Letterman's terugkeer, zo wordt verwacht, zal een groot aantal kijkers trekken. En dat komt CBS in de huidige kijkcijferoorlog niet slecht uit. De kijkcijfers voor de "Late Night Show" stijgen het hele seizoen al, terwijl die van concurrent Jay Leno van NBC dalen. Het gemiddeld aantal kijkers voor Leno ligt nog wel een stuk hoger.

De afgelopen week, toen beroemdheden werden ondervraagd over hun optredens bij Letterman, was de op twee na best bekeken week voor de Late Night Show. Voor de komende week staan onder andere Robin Williams en Mike Myers nog op het programma. De eerste gast van Letterman zal Regis Philbin zijn, de gasthost waarbij Letterman details over zijn ziekt uit de doeken deed.




Echte foto's van De Bus

Vanaf zaterdagnacht heeft De Bus in het Thialf-stadion in Heerenveen gestaan. Dit was allemaal al bekend, en staat zelfs op de officiële SBS-De-Bus-site.

Wat wél bijzonder is, is dat 'pctje', member van het Fok!Forum échte heeft foto's van De Bus op z'n site heeft staan. De foto's zijn een beetje wazig, maar je kunt duidelijk zijn dat het dé sbs6 bus is.
Je kunt de site met foto's hier bezichtigen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1289
special
Random Pics van de Dag #1288
special
Random Pics van de Dag #1287
special
VrijMiBabes #211 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1286
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
©FOK.nl e.a.