FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 14 februari 2000

Björk alleenrecht op eiland

De IJslandse zangeres Björk heeft van de regering van IJsland het alleenrecht gekregen op een eiland. Ze wilde eerst het eiland Ellidaey kopen van zo’n drie kilometer breed en wordt ook wel de “Natuurlijke parel van IJsland” genoemd. Minister David Oddsson vond dat echter niet zo'n goed plan omdat veel IJslanders graag op het eiland verblijven. De regering van IJsland vond al snel een andere oplossing, de zangeres heeft nu voor de rest van haar leven het alleenrecht op het eiland gekregen.

Nu kan ze eindelijk zingen zonder dat iemand er last van heeft

Genant foutje voor Hillary

Hillary Clinton kan nog wat leren van manlief Bill, als het gaat om strakke verkiezingscampagnes. Dat bleek vorige week bij de officiële aankondiging van de 'first lady', waarbij zij zich verkiesbaar stelde voor de New Yorkse senaatszetel.

Voordat Hillary het podium betrad voor een vlammende speech, klonk er luid een nummer van Billy Joel door de boxen. Het betrof het lied 'Captain Jack', waarvan de tekst erg weinig aan de verbeelding overliet. Het massaal toegestroomde publiek was met stomheid geslagen, toen zij hoogstverbaasd moesten luisteren naar zinnen als: "Your sister's gone out, she's on a date. And you just sit at home and masturbate..." gevolgd door "So you play your albums and you smoke your pot."
Pas na de speech, waarin Hillary harde taal liet horen over de slechte invloed van de media op jongeren, werd de presidentsvrouw door haar staf ingelicht over de 'ongelukkige muziekkeuze'.

Horen zangers/muziekmakers ook onder het begrip 'media'?

Geen 'Now or Never' in Amerika

Er is een vrij grote kans dat de Amerikaanse variant van 'Now Or Never' nooit op de Amerikaanse zender Fox te zien zal zijn. Het spelprogramma dat in Nederland voor Veronica werd uitgezonden, en inmiddels in een fake-versie door SBS 6 wordt uitgezonden als 'Now Or Never-Land', zou in Amerika door Jerry Springer gepresenteerd worden. Enkele maanden geleden bestelde de omroep 'Now Or Never' bij de Nederlandse producent Endemol. In deze show spelen doorsnee 'Yankees' de hoofdrol die tijdens de uitzending geconfronteerd worden met hun grootste angsten. Terwijl de productie al afgerond is, gaan er steeds meer geruchten de ronde dat de uitzending nooit op primetime op Fox te zien zal zijn.

De reden hiervoor: het nieuwe hoofd van de omroep, Sandy Grushow, maakte duidelijk dat het gedaan is met de shockerende uitzendingen op Fox. Ondanks het feit dat 'Now Or Never' behoorlijk meevalt ten opzichte van andere programma's die door Fox uitgezonden werden, heeft de Jerry Springer-factor de kansen van het programma behoorlijk doen dalen. Volgens insiders zal de show misschien tijdens de zomer een plaatsje krijgen in het schema, maar zelfs dat is nog helemaal niet zeker.

Nou...guttegut...zulk een schokkerend iets als Now or Never kan natuurlijk niet op de Amerikaanse TV! Stel je voor dat de 'kids' het zouden zien. Hypocrieten

Nederlanders het gelukkigst

Nederlanders zijn het gelukkigste volk ter wereld. Voor sommigen misschien niets nieuws maar recent onderzoek (gisteren aan de universiteit van Oxford gepresenteerd) door de Professor Ruut Veenhoven heeft dit aangetoond.
De hoogleraar aan de Erasmus universiteit Rotterdam deed onderzoek in 48 landen. Geluk werd omschreven als 'de waardering van zijn/haar leven'.

Lang werd gedacht dat geluk afhankelijk was van vrijheid, gelijkheid en broederschap. Dit onderzoek rekent af met die gedachte. China en Nigeria scoren bijvoorbeeld veel hoger dan de situatie aldaar zouden doen vermoeden. Ook blijkt er geen verschil in geluk te zijn tussen landen met grote en met kleine inkomensverschillen.

Nederland scoorde dus het best op de 'geluksladder', terwijl het ook op de lijst van 'meest vrije landen' hoog scoorde. Andere landen die in beide catergoriën hoog scoorden waren Ierland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
Wit Rusland, Letland en Litouwen waren de minst gelukkige, maar niet minst-vrije, landen
De lijst van meest vrije landen werd aangevoerd door de Verenigde Staten, gevolgd door Australie en Denemarken.

Overmars en Bergkamp niet tegen Duitsland

Frank Rijkaard heeft in de oefeninterland van volgende week woensdag niet de beschikking over Dennis Bergkamp en Marc Overmars.
Hoewel beiden afgelopen zondag wel meespeelden in de met 1-0 van Liverpool verloren wedstrijd zijn beiden nog niet genoeg hersteld van hun blessures. Overmars kampt nog met de naweëen van een blessure aan de enkel, Bergkamp speelde zondag pas voor het eerst weer in de basis.

wie hun vervangers zijn was op dit moment nog niet bekend.

RSA gehacked

De website van RSA security, ja inderdaad, degene van de encryptiesoftware, is zondag gekraakt door een zekere "Coolio".
Coolio zette wat kreten op de hoofdpagina van www.rsa.com
RSA is er absoluut niet blij mee, logisch natuurlijk als je je 'The Most Trusted Name In e-Security' noemt.
Het valt voor de rest gelukkig mee, het was een gewone website, Coolio heeft dus geen RSA-code gekraakt.

Karren met die Bus

De Chauffeur, Ad Rombouts en het volgende elftal; Willeke, Aziz, Esmeralda, Iwan, Antonette, Bart, Esmee, Seki, Tessa, Jop en Bullent zijn eindelijk op pad.

De officiële site is www.debusop6.nl, maar deze werkt nog niet helemaal naar behoren

Uiteraard schieten de spinnoffs weer als paddestoelen uit de grond en gaan we hier op FOK! ook de boel weer in de gaten houden met zijn allen De eerste streamverslagen zijn er al en die staan hier en hier, maar gaan vooralsnog alleen over het luidruchtig slapen van de reizigers

Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.