FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 16 februari 2000

Mir wordt mogelijk hotel

Zorgenkindje van de ruimtevaart, het Russische ruimtestation Mir, wordt mogelijk een luxe-ruimtehotel.
Een groep investeerders heeft een deal van zo'n 40 miljoen gulden gesloten om het station te huren en te veranderen in een hotel en commercieel laboratorium. De eerste investeringen zullen circa 400 miljoen bedragen.

Het oorspronkelijke plan was dat de Mir maar 5 jaar zou bestaan. inmiddels zijn dat er al 14. Het leidt inmiddels aan metaalmoeheid chemische verontreiniging. Naar verwachting zal het per jaar 200 miljoen kosten om het draaiende te houden. nadat vorig jaar augustus de laatste bemanning het schip had verlaten had het station in de Stille Oceaan moeten storten. Een voorschot van de Amerikaanse miljonair Anderson voorkwam dit. Anderson is ook een van de leiders van het consortium dat het station wil exploiteren.
In Maart zal een missie de staat van het station gaan controleren. Mogelijk gaat de eerste bezoeker, een Russische acteur, dan ook al mee. Als hij de benodigde 40 miljoen op kan brengen tenminste.

Audi biedt rijlessen aan aan TT-eigenaren

Audi, onderdeel van het volkswagen concern, biedt bezitters van de Audi-TT rijlessen aan om ze op die manier te overtuigen dat haar auto wel met hoge snelheden overweg kan.
Na een aanvankelijk lovende pers over het uiterlijk, heeft Audi alleen maar problemen met de TT gehad. Bestuurders klaagden over een slechte wegligging bij hoge snelheden en een Duitse openbaar aanklager heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van de ongeluk van een TT waarbij de bestuurder omkwam.
In Oktober haalde Audi al 40.000 wagens terug naar de fabriek voor aanpassingen, hoewel het bleef volhouden dat het niet aan de auto ligt. Toen werd de stabiliteit middels extra spoilers al verbeterd.
In december werd een zogenaamd Electronic Stability Program (ESP) geinstalleerd als standaard-uitrusting en werd de huidige eigenaars al een gesubsidieerde ESP aangeboden.
De rijlessen moeten de ontevreden consumenten tonen dat de TT toch een fantastische auto is, ondanks alle negatieve publiciteit.



Dan nog liever verkouden

Een duitse zakenman heeft dinsdag geclaimd dat hij een middel tegen verkoudheid heeft gevonden. Een stuk koperdraad in ieder neusgat. De 35-jarige Alexander Loschke zegt dat hij de helende werking van koper ontdekte toen hij tomaten verbouwde. Hij plaatste koperen ringen om zijn tomaten planten om ze beter te laten groeien en het hielp. Toen dacht hij: "wat goed is voor tomaten, kan mij geen slecht doen" en bij zijn eerst volgende verkoudheid stak hij 2 koperen ringen in zijn neus en was er binnen 36 uur vanaf.

De maffe duitser verkoopt de ringen nu voor zo'n 20 Mark, maar geef mij dan maar ff een snotneus

Lees hier verder.

Echtpaar schiet op elkaar

Noem het maar de minst succesvolle huwelijkstherapie aller tijden. Michael and Bonnie Martin trokken beiden een pistool tijdens een sessie en begonnen op elkaar te schieten. Toen de rook was opgetrokken lag Bonnie op de grond met een kogelwond in haar maag en was haar echtgenoot gewond aan zijn schouder en gezicht, terwijl de huwelijkstherapeut kleurtje aan het schijten was achter het buro. Ze herinnerden zich zeker hun huwlijksbelofte:"tot de dood ons scheidt"

Michael werd veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf. De reden dat hij wel werd veroordeeld en zijn echtgenote niet is omdat hij als eerste geschoten zou hebben. Maar er is een troost voor hem, want Bonnie zal hem blijven steunen en op hem wachten omdat ze van hem houdt.

Ik zie het, ik lees het....en vraag mij af????

103-jarige soapactrice

De 103-jarige Josefina Negrete heeft haar debuut gemaakt als actrice in de mexicaanse soap 'Siempre te amaré' (Ik zal altijd van je houden). Volgens Josefina heeft de nieuwe carrière haar nieuw leven ingeblazen en voelt ze zich als een tienermeisje. De regisseur was zeer te spreken over de professionele houding van de hoogbejaarde actrice.

Nu nog een 'beetje' plastische chirurgie en dan ziet ze er straks misschien ook uit als een tienermeisje

Lees hier het hele bericht.

Banken op de hoogte van computeraanvallen

Amerikaanse banken waren op de hoogte van de computeraanvallen die vorige week Yahoo!, eBay, Amazon, CNN Interactive en ook E*Trade en ZDNet platlegden. Al op 4 februari kwamen de eerste waarschuwingen voor een mogelijke aanval binnen via een particulier veiligheids netwerk, waarop zij sinds kort zijn aangesloten. De banken hebben deze informatie niet doorgespeeld aan de FBI of andere instanties.

Lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
©FOK.nl e.a.