FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 28 januari 2000

Van Inkel beeindigt flitspaal-actie

Veronica FM heeft de actie van presentator Jeroen van Inkel tegen flitspalen afgeblazen. Vrijdagavond was door Van Inkel uitgeroepen tot landelijke antiflitspaalavond. Donderdag liet justitie aan Veronica FM weten dat de omroep zich hiermee schuldig maakt aan een strafbaar feit en mogelijk vervolgd wordt.

Van Inkel riep luisteraars al een tijd op "genadeloos toe te slaan" tegen flitspalen. De omroep wordt daarom ook aansprakelijk gesteld voor de schade. Vrijdagavond had het hoogtepunt moeten worden van de actie van Van Inkel, maar Veronica heeft de campagne afgebroken.

Volgens een woordvoerster was het niet de bedoeling om luisteraars aan te zetten tot vernieling van de flitspalen. (uh-uh...wat dan?) "Het was een ludieke actie om zaken bespreekbaar te maken", aldus de woordvoerster.(yeah right ) De afgelopen week zijn op verschillende plaatsen, onder meer in Rotterdam, flitspalen vernield. Ook werd bij Veronica FM het binnenwerk van een camera bezorgd. De woordvoerster van Veronica zegt dat nog niet duidelijk is wie voor de schade gaat opdraaien. "Het is geen initiatief van Veronica geweest maar een actie van Van Inkel", zegt de woordvoerster.

Ach...Jeroentje heeft toch centen zat, dus....

Opnieuw een keuze voor winnend shirtdesign

Met veruit de meeste stemmen heeft ontwerp 1 de verkiezingen voor het beste T-shirtdesign gewonnen!
De uiteindelijke stemming van de poll is alsvolgt afgesloten:
- ontwerp 1: 571 stemmen
- ontwerp 2: 95 stemmen
- ontwerp 3: 280 stemmen
- ontwerp 5: 163 stemmen

Met een bestelformulier om een T-shirt te kunnen bestellen, wachten we nog even aangezien we nog een vervolgverrassing in petto hebben. Voordat het T-shirt daadwerkelijk bestelbaar is, bieden we je een tweede keuze: de winnende afbeelding in het rood (ontwerp 1) of de winnende afbeelding (iets aangepast) in het blauw. Dit blauwe ontwerp kun je hier vinden.

Je kunt vanaf nu tot komende woensdag stemmen op het echte uiteindelijke design (hierna geen andere grollen, grappen of verrassingen meer, dat beloven we! ). Na woensdag zal er een bestelformulier online komen en wordt er meer informatie verstrekt over het hoe en wat voor het bestellen van een T-shirt. Het winnende design zal in ieder geval op een zwart T-shirt gedrukt gaan worden. Naast het logo zal ook de url van FOK! op het T-shirt te vinden zijn.

Een ECHTE glazen kooi

De 21-jarige actrice Daniella Tobar trekt sinds kort de aandacht in het centrum van de Chileense stad Santiago. Ze leeft nog twee weken in een huis dat geheel uit glas is opgetrokken. Ze doet dat in het kader van een manifestatie die een discussie over de vraag "Wat is privacy?" wil uitlokken.

Het doorzichtbare huis is inmiddels een echte publiekstrekker geworden. Iedereen kan dan ook zien hoe zij slaapt, onder de douche gaat, op het toilet zit en de liefde bedrijft. De bedenker van het project wil dat de actrice zoveel mogelijk haar eigen gang gaat (waarom? ): "We willen een manier van leven tonen die ongewoon is". Het Chileense publiek vindt het allemaal schitterend. Vooral de dagelijkse douche van Daniella wordt inmiddels door een vaste schare fans bekeken . De regering vindt het glazen 'kunsthuis' minder leuk. Zij kan echter geen actie ondernemen: de bedenker/architect beschikt over alle benodigde vergunningen.

Hmm, wanneer komt zoiets ook in Nederland?
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.