FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 24 december 1999

Vrouw mag vreemd gaan voor weddenschap

Dorothy Manapani, een 37-jaar-oude vrouw heeft samen met haar man, Effas Ondya (56), een kinderloos huwelijk. De twee hebben elkaar meermalen voor onvruchtbaarheid uitgemaakt en de man heeft uiteindelijk tweehonderd dollar ingezet op de onvruchtbaarheid van de vrouw.
Hij had gezegd dat ze niet voor 22 februari 2000 zwanger zou kunnen raken.
Ze waren naar het hooggerechtshof in Zambia gegaan om uit te vinden of ze zouden moeten scheiden en daar zeiden de rechters, Sainet Chiutambo en Joseph Mumba, dat de man haar duidelijk toestemming had gegeven om overspel te plegen, de weddenschap zou blijven staan. De vrouw mag nu officieel tot 22 februari 2000 vreemdgaan.

80-jarige vermoordt vriendin (25)

Een 80-jarige Argentijnse man heeft zijn 25-jarige geliefde neergeschoten en daarna zelfmoord gepleegd, nadat hij erachter kwam dat zijn vriendin van plan was hem te verlaten. De bejaarde, Pedro Silva, huurde eerder dit jaar de vrouw, Loreci Meci Casa, in als hulp in de huishouding. Kort daarop begon een vurige verhouding tussen de twee, ondanks het leeftijdsverschil van maar liefst 55 jaar. Silva schoot eerst Casa neer, en toen zij hem, met haar laatste adem, zei dat ze hem inderdaad wilde verlaten, schoot hij zichzelf in z'n buik en hoofd....

Seedorf naar Inter

Clarence Seedorf vertrekt zo goed als zeker naar Internazionale Milano.
De clubs zijn het eens geworden, vanavond hoopt zijn zaakwaarnemer rond te komen met de club uit Milaan.
Bij zijn huidige club, Real Madrid, heeft Seedorf al een tijdje geen basisplaats meer. Bij Inter kan hij naar verluidt ongeveer 6 miljoen per jaar gaan verdienen.

Zouden zijn broertjes nu binnenkort ook naar Milaan vertrekken?

Softdrugs in supermarkt

VVD-wethouder Aerts in Venlo (Economische Zaken) wil dat softdrugs in de toekomst in de supermarkt verkocht kunnen worden. In dit geval gaat het om supermarkten in Venlo. En dan wordt het vooral verkocht zodat de Duitsers niet meer via illegale circuits aan hun drugs komen.

Aerts vindt zijn idee helemaal niet gek, want "Twintig jaar geleden verkochten de supermarkten ook geen Playboy of condooms!"

Gelukkig hebben de mensen in Venlo nog een beetje verstand, want de meeste mensen vinden het idee niet echt geweldig. Duitsers aan de drugs helpen??

Amerikaanse bedrijven zetten Benelux-tv-zender op

De Amerikaanse filmproducenten Walt Disney en Columbia Sony zetten een joint-venture op voor een nieuwe tv-zender voor de Benelux. De joint-venture gaat werken vanuit Londen, verdere details over de organisatie zijn nog niet bekend. Het is de bedoeling dat er ook een kantoor in Amsterdam komt vanuit waar alle sales, marketing en operationele activiteiten zullen worden gecoördineerd.

Het televisiestation moet zich onderscheiden als een uniek A-merk. Vanaf het voorjaar moeten er 24 uur per dag films op de buis te zien zijn. Op dit moment wordt Canal+ nog gezien als grote concurrent.

Paul en Bea meest geliefde Nederlanders

Paul de Leeuw heeft dit jaar een gedeelde eerste plaats gehaald met Koningin Beatrix als het gaat om de meest geliefde Nederlander. De lezers van Show en zo kwamen tot deze keuze. Willibrord Frequin werd gekozen tot de meest irritante figuur van het jaar, Daniëlle Overgaag tot de mooiste.

Zowel leden van het koninklijk huis als de bewoners van het Big Brother huis zijn vaak genoemd. Claus eindigde vlak achter Bea en Paul.
In de categorie ‘meest hufterig’ vielen namen als Louis van Gaal, Emile Ratelband, Theo van Gogh en Caroline Tensen.
Personen in de ‘meest teleurgestelde’ categorie waren bijvoorbeeld Bram Peper en Katja “Veilig drinken heb je zelf in de hand” Schuurman.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.