FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 29 november 1999

Katja Schuurman heeft auto-ongeluk

Eerder vandaag meldde ik nog dat Katja Schuurman een rol in 'Westenwind' krijgt, nu bereikt me het bericht dat Katja vanmorgen een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. Haar auto is op de A2 naar Abcoude over de kop gevlogen. Drank maakt meer kapot dan je lief is, want inderdaad: ze had gezopen. En niet zo zuinig ook; 1,5 promille.(3 keer de toegestane hoeveelheid)

Katja reed vanuit Amsterdam richting Utrecht, waar ze de afslag Vinkeveen wilde nemen. Daar zou ze zijn gesneden door een andere automobilist, waardoor ze de macht over het stuur verloor. De auto belandde op de vangrail en was helemaal total loss. Katja en een meereizende vriendin zijn allebei ongedeerd uit de auto gekomen. Toevallig kwam er even later een filmploeg langs en vanavond om 22.50 zijn er op Veronica bij '112-Weekend' film-beelden te zien van de ravage.


Dan nog een extra-oproep, op Radio 538 was vanmiddag en daarnet een heel geinig liedje te horen over het ongeluk (Adem-test). Mocht iemand die hebben opgenomen, zet hem op MP3 en neem contact met mij op!

Pioneer komt met DVD-writer

Pioneer heeft 's werelds eerste DVD-writer gelanceerd. De nieuwe digitale video-recorders kunnen tot 6 uur op nemen en zullen voor het eerst in de verkoop gaan op 3 december in Japan, ongeveer 5300 gulden (250.000 yen). Pioneer verwacht in maart 2000 al zo'n 30.000 machines te hebben verkocht in Japan. Binnenkort worden de release-data voor alle overige landen ook bekend gemaakt. Een leeg DVD-schijfje is niet goedkoop; 64 gulden per stuk.

Dan voorlopig toch nog maar ouderwets met de VHS

Keeper Chilavert scoort hattrick

De keeper Jose Chilavert uit Paraguay heeft weer eens van zich doen laten spreken in de Argentijnse competitie. De Paraguayaanse international scoorde afelopen zaterdag namelijk een zuivere hattrick. De doelman van Velez Sarzfield scoorde in het duel tegen Ferrocarril Oeste drie keer uit een penalty. Hij is de eerste prof-keeper die in 1 wedstrijd 3 keer wist te scoren. Zijn club won, mede door hem, met 6-1.

Chilavert heeft in z'n loopbaan als profvoetballer al 46 keer gescoord, 35 daarvan kwamen uit een penalty.

Katja Schuurman in Westenwind

Katja is BACK! Katja Schuurman krijgt een vaste rol in de RTL4-serie 'Westenwind'. Nadat Katja uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' stapte, ging ze onder andere werken voor MTV en deed ze een reisprogramma op FOX. Onlangs nog werd ze gevraagd om de stem van Jane, in de Nederlandstalige versie van de Disney-tekenfilm 'Tarzan & Jane', te doen. Vanaf 23 december is ze dus ook weer te zien op RTL4.

Voor de Westenwind-fans, Katja komt er als volgt in; Abdel verlaat de werf van De Graaff en gaat een eigen café beginnen. Hij zoekt hiervoor een leuke meid voor achter de bar en hij vindt de sexy Katja. In het begin heeft de schone dame alleen maar ruzie met Abdel, maar later zal er wat moois gaan bloeien tussen hun.

En gezien het feit dat er in 'Westenwind' elke aflevering wel een potje sex in zit, is de kans dus groot dat we in januari (of iets later) ook Katja uit de kleren zien gaan. Een goed begin van het nieuwe jaar van RTL4, zal ik maar zeggen.

SBS6 en 1 miljoen

SBS 6 lanceert in februari een eigen variant van Big Brother. Het station stuurt tien kandidaten door het land in een dubbeldekkerbus die zij niet mogen verlaten. De winnaar ontvangt na vier maanden 'tegen de 1 miljoen gulden'.

Ook hier heeft meneer 'John' uiteraard een vinger in de pap , zodat bij een groter succes dan BB, hij toch de centjes blijft vangen

Lees hier het hele bericht




Celine Dion bevriest sperma man

De zangeres Celine Dion heeft bekend gemaakt dat zij het sperma van haar ernstig zieke man gaat invriezen. Haar echtgenoot, Rene Angelil, heeft huidkanker en zal binnenkort chemotherapie ondergaan. "Als je chemotherapie ondergaat, sterven een hoop slechte cellen, maar ook een hoop goede. Sperma bevriezen is niet misdadig. Het wacht gewoon op me", aldus de Frans-Canadese zangeres. Ze heeft overigens nog niet bekend gemaakt wanneer ze het zaad daadwerkelijk wil gaan gebruiken.

Dominee preekt op skate-baan

Een 25-jarige dominee uit Californië heeft een deal gesloten met de eigenaar van een skate-baan, om zo meer jongeren te interesseren voor het Christelijke geloof. Als de dominee preekt, mag de jeugd gratis naar binnen. Enige voorwaarde hierbij is dat de skaters een kwartiertje naar de bijbel-uitleg van deze zeer moderne dominee luisteren. De jeugd schijnt het er graag voor over te hebben. Ook laat de dominee regelmatig gospel-rockbands optreden. De dominee heeft ook z'n taalgebruik aangepast aan de hedendaagse jeugd. Zo zijn Jezus' discipelen opeens Jezus' "homeboys"
De dominee zelf is ook een fanatiek skate-boarder.

Rode kaart, Smulders en Dynamo

De Jamaicaanse voetballer Walter Boyd heeft een wereldrecord gevestigd dat alleen nog maar geëvenaard kan worden, nooit meer verbeterd. Boyd kreeg namelijk de snelste rode kaart ooit, in de 'nulde' seconde. De aanvaller van de Engelse 3e divisie-club Swansea viel 7 minuten voor tijd in. Nog voordat hij een seconde had gespeeld kreeg hij al een rode kaart van de scheidsrechter, omdat hij een slaande beweging maakte naar een tegenstander.

Profbokser Eddy Smulders is vanmiddag veroordeeld tot 3 jaar cel, waarvan één jaar voorwaardelijk. Er was tegen hem 5 jaar geeist. De rechtbank achtte bewezen dat hij zich bezig had gehouden met illegale incassopraktijken.

De fans van de Kroatische club Croatia Zagreb mogen door middel van een referendum stemmen of de club de oude naam Dynamo weer aanneemt. De naam van de club werd 6 jaar geleden verandert, omdat Dynamo in verband werd gebracht met het communisme. Men verwacht dat de supporters de oude naam weer in ere zullen herstellen, omdat ze tijdens wedstrijden nog altijd 'Dynamo' roepen.

Toy Story 2 groot succes

De nieuwste computer-animatiefilm van Disney, Toy Story 2, is een enorm succes in Amerika. De film ging afgelopen woensdag in premiere en gisteravond had het al zo'n 80,8 miljoen dollar opgeleverd, bijna 177 miljoen gulden. Toy Story liet daarmee de nieuwste Schwarzenegger film "End Of Days" achter zich.

Toy Story 2 is het vervolg op Toy Story, de film die in 1995 uitkwam. Ook dit keer verzorgden Tom Hanks en Tim Allen de stemmen. In de nieuwe film trekken Space Ranger Buzz Lightyear en zijn vrienden ten strijde om te verhinderen dat Woody naar een Japans museum wordt verscheept. Hoe dat gaat aflopen moet je natuurlijk zelf maar gaan zien

Afgelopen week(end) was het Thanksgiving in Amerika. Mede daarom zijn er al zo verschrikkelijk veel mensen gaan kijken. Disney's oude Thanksgiving-record stond op naam van "A Bug's Life", vorig jaar.


Overigens werd afgelopen week bekend dat er ook een vervolg op Silence of the Lambs komt. Het vervolg op de bestseller moet "Hannibal" gaan heten en de opnamen zullen in maart volgend jaar bij Florence (Italië) gaan beginnen. De deelname van Anthony Hopkins en Jody Foster aan deze nieuwe film is nog niet zeker, ze denken er over na.

Advertenties op WC-papier

Een Duits bedrijf gaat wc-papier maken, met daarop advertenties van bedrijven. De advertenties moeten er voor zorgen dat de toilet-rollen voortaan gratis zijn voor de gebruikers. Al sinds 1980 liep de baas van het bedrijf met het idee rond en nu wordt het dus nog werkelijkheid ook, want ruim 150 (!) ondernemingen hebben al toegezegd te willen adverteren. Hierbij zitten onder andere een Oostenrijkse vliegtuigmaatschappij, een bedrijf dat rioleringsbuizen reinigt en een poetsmiddelenfabrikant.

Ik zelf zou het nooit doen met een bedrijf...je krijgt toch een beetje het gevoel dat de mensen hun reet met je afvegen
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1272
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
review
Kingdom of the Planet of the Apes laat zien dat de franchise springlevend is
©FOK.nl e.a.