FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 28 november 1999

Vanavond Friends

Vanavond begint bij Veronica om 21u05 het vijfde seizoen Friends. Ik ken velen verslaafden die ook deze serie weer aan de buis gekluisterd zullen zitten.

Vanavond dus de eerste aflevering, een vrij spannende nog wel! Zoals de fans nog weten (als het goed is) zit Ross in een benarde situatie. Hij shockeerde iedereen toen hij voor het altaar Rachels naam uitsprak in plaats van die van Emily.
Het vervolg deze avond is dat Ross zich makkelijk uit deze situatie weet te bevrijden. Maar toch wordt het de prille bruid allemaal wat veel, en vlucht...

Junkie XL zanger zonder live-band op tournee

Tom Holkenborg, de zanger van Junkie XL gaat zonder live-band op tournee. De muziekanten die op de eerste Junkie XL tournee in 1997 begeleidden, zullen Holkenborg niet vergezellen tijdens de nieuwe tournee, ter promotie van het nieuwe album "Big Sounds of the Drags".

Volgens de platenmaatschappij heeft Tom onvoldoende tijd gehad om na te denken over de samenstelling van een band, of ermee te repeteren. De tournee beperkt zich nu tot een reeks DJ-optredens.
Laatste reviews en specials
review
Stellar Blade
special
Random Pics van de Dag #1281
special
Random Pics van de Dag #1280
special
Random Pics van de Dag #1279
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
©FOK.nl e.a.