FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 27 november 1999

Fok! International

Ik zit net even in onze eXtreme-tracker te kijken en daar komen verschillende leuke dingetjes uit. Zo blijkt dat niet alleen jongeren uit Nederland Fok! goed weten te vinden, ook komen er veel Belgen (wat gezien de taal niet zo heel opvallend is). Maar dan komt het vreemde: We hebben dik 19000 bezoekers gehad met een *.com domain, 946 uit Groot Britannië, 695 uit Duitsland en 319 uit Zweden. Verder hebben we bezoekers gehad uit vrijwel ieder Europees land, maar ook uit landen als Saudi Arabië, Singapore, Maleisië, Mexico en Argentinië. 4 bezoekers kwamen uit China en Zimbabwe en dan nog een heel zwikkie losse bezoekers uit de meest uiteenlopende landen van de wereld. De vraag blijft dan wel; hoe komen ze aan het adres van Fok! en zouden ze er ook wat van begrijpen wat wij schrijven?

Ook leuk om te zien is dat Microsoft's Internet Explorer absoluut de meeste gebruikers heeft, zo'n 73% van de bezoekers van Fok! gebruikt IE4 of IE5, tegen 24% Netscape. Meer dan de helft heeft Windows 98, samen met Windows 95 heeft Windows een aandeel van 98%!

Overigens trekt Fok! gemiddeld zo'n 7000 bezoekers per dag. Dat kan natuurlijk altijd meer, dus vertel al je vrienden/vriendinnen ook van het bestaan van Fok! Binnen anderhalve week kunnen we waarschijnlijk al de 500.000ste (!) bezoeker verwelkomen op Fok!, hierover ongetwijfeld later meer!

van Gaal krijgt 7 miljoen netto

Barcelona-trainer Louis van Gaal gaat 7 miljoen gulden netto verdienen, aldus sportkrant Marca gister. Met zo'n salaris is hij één van de best betaalde voetbaltrainers. Het salaris kan nog flink verder oplopen, door veel wedstrijden te winnen, waardoor hij extra premies krijgt. Normaal gesproken blijft van Gaal nog tot medio 2002, het is dus voor hem te hopen dat hij het ook tot dan toe uitzingt.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.